Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

B.R.T.C. tafeltennis
 

 


BRTC tafeltennissers laatste ronde van 2016

Wim van Aarle (De Horntreffers)en Uschi Meeuwis (Taverbo Sabo 3)winnen D
ubbeltoernooi in BRTC op basis van onderling resultaat in partij tegen Henk van de Laak (De Firma Fotografie) en Ad van Lier (De Dommel). Mari van Dijk (Taverbo Sabo 2) en Piet Wouters (De Dommel) moeten genoegen nemen met derde plaats ondanks dat het team evenveel partijen won maar in de onderlinge wedstrijden tegen de nummers 1 en 2 tekort kwamen.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) beloofde de gespeelde partijen van het Dubbeltoernooi vorige week een spannend van het toernooi te krijgen. En dat kwam volledig uit. Drie dubbelteams scoorden 7 winstpartijen van de te spelen 11. Twee dubbelteams scoorden 6 punten en ook nog eens drie teams wisten elk 5 wedstrijden te winnen. In de allerlaatste wedstrijd van de avond moesten Henk van de Laak en Ad van Lier tegen Piet Wouters (die de geblesseerde Ad de Man verving) en Mari van Dijk proberen gelijk te komen met hen want zij hadden zes partijen gewonnen en Piet en Mari stonden reeds op zeven punten evenals het reeds uitgespeelde duo Wim van Aarle en Uschi Meeuwis. Bij winst van Piet en Mari zouden zij er met de winst van door gaan. In een eenzijdige wedstrijd speelden Henk van de Laak en Ad van Lier Piet Wouters en Mari van Dijk echter volledig van de tafel en wonnen in drie games.

Na telling van de games die de drie gelijk geëindigde teams en de punten in de tegen elkaar gespeelde partijen kwam toch nog verrassend het dubbel Wim van Aarle en Uschi Meeuwis als winnaar uit de bus. Henk van de Laak en Ad van Lier eindigden als tweede en Mari van Dijk en Piet Wouters moesten genoegen nemen met de derde plaats. Op de vierde plaats kwamen Wim Jansen en Erik van der Schoot die in de onderlinge partij tegen Toon van Geel en Henk IJsseldijk wisten te winnen. De overige teams beleefden ook een geslaagd toernooi ook al bleven zij buiten een plek op het winstpodium. Dit was de laatste speeldag van dit jaar in de BRTC.

Eindstand Dubbeltoernooi
1.  Wim van Aarle/Uschi Meeuwis        11 gespeeld      7 punten
2.  Ad van Lier/Henk van de Laak      11 gespeeld     7 punten
3.  Mari van Dijk/Piet Wouters/Ad de Man     11 gespeeld       7 punten
4.  Wim Jansen/Erik van der Schoot 11 gespeeld 6 punten
5.  Toon van Geel/Henk IJsseldijk 11 gespeeld  6 punten
6.  Geerta Pluut/Lothar Groth 11 gespeeld 5 punten
7.  Gerrie Hoenselaars/Joop van Eijk 11 gespeeld 5 punten
8.  Stef Schellekens/Peter de Rooij 11 gespeeld 5 punten
9.  Frans van Dun/Arnold van der Heijde 11 gespeeld 4 punten
10.Hans van Weert/Bart Theeuwes 11 gespeeld 3 punten
11.Jan Don/Ronald van Dael 11 gespeeld 0 punten

Ik wens iedereen vrolijke Kerstdagen en een gezond, voorspoedig, sportief en gezellig 2017 toe.

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


19-12-2016
 
 
BRTC tafeltennissers speelde laatste ronde van 2016
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)