Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

De Firma Fotografie lijdt zware nederlaag tegen De Horntreffers

In de BRTC heeft koploper Taverbo Sabo 3 aan Taverbo Sabo 2 zware kluif en wint maar klein verschil. De Firma Fotografie lijdt zware nederlaag tegen De Horntreffers. Door ruime zege op Rotsvast verlaat Taverbo Sabo 4 de onderste plaats. Taverbo Sabo 1 wint met groot overwicht van De Dommel. 
In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) stonde de wedstrijd tussen koploper Taverbo Sabo 3 en clubgenoot Taverbo Sabo 2 op het programma en dat werd voor de koploper een niet verwachte zware kluif. Al in de eerste partij moest Daan de Koning van Taverbo Sabo 3, die tot dan toe nog geen wedstrijd had verloren het punt aan Hans Fonken laten. Hans won ook van Henk IJsseldijk en was samen met Mari van Dijk goed voor het derde punt door winst in het dubbelspel.

Mari van Dijk won ook van Henk IJsseldijk en voor Taverbo Sabo 3 was het goed dat Uschi Meeuwis alle drie haar enkelspelen wist te winnen en met het punt van Henk IJsseldijk tegen Joop van Eijk werd het een zeer benauwde 6-4 zege. Joop van Eijk kon voor Taverbo Sabo 2 niets aan deze uitslag veranderen en bleef zonder winst.

Kon De Firma Fotografie vorige week nog in juichstemming de speelzaal aan de Voetboog verlaten deze avond ging het allemaal anders. Na de 8 – 2 zege op Rembrandt moest het deze keer diep buigen voor De Horntreffers. Wim van Aarle deed weer wat hij de laatste weken gewoon is geworden en won drie enkelspelen. Hans van Weert deed hetzelfde en deze keer was het Ad van Weert die een puntje moest inleveren. Voor De Firma Fotografie wist deze keer Nick van de Laak de eer te redden met die winst op Ad van Weert. Stef Schellekens en Gabriël Valks vochten wel voor wat ze waard waren maar bleven toch puntloos achter zij het dat het in enkele partijen ook anders uit had kunnen vallen. Uitslag 9-1 in het voordeel van De Horntreffers.

Rotsvast is tot nu toe de grote verrassing in deze competitie maar de afwezigheid van Eric van der Schoot was in de partij tegen Taverbo Sabo 4 duidelijk te merken. Peter de Rooij van Taverbo Sabo 4 rook de kans om van de onderste plaats af te komen en liet dit blijken door drie keer te scoren in het enkelspel. Teamgenoot Toon van Geel deed hier amper voor onder en voegde er twee punten aan toe. Ook Raymond de Boer was nog goed voor winst in een enkelspel en in het dubbelspel wisten Toon en Raymond het zevende punt binnen te halen. Voor Rotsvast scoorde Geerta Pluut twee punten en Bart Theeuwes het derde punt. Jan Don kon deze keer niet tot scoren komen en daardoor verliet Taverbo 4 de onderste plaats op de ranglijst en naderde Rotsvast tot op één punt.

De laatste wedstrijd van deze speeldag ging tussen de tweetallen van Taverbo Sabo 1 en De Dommel omdat er enkele blessures in de teams waren. Het werd een eenzijdige wedstrijd die geheel volgens verwachting in winst voor Taverbo Sabo 1 eindigde. Ronald van Dael en Hans van Haaren wonnen alle partijen inclusief het dubbelspel van Wim Jansen en Ad de Man. Uitslag 5-0 in het voordeel van Taverbo Sabo 1.

Uitslagen
De Dommel Taverbo Sabo 1 0-5
De Firma Fotografie De Horntreffers  1-9
Rotsvast Taverbo Sabo 4  3-7
Taverbo Sabo 2 Taverbo Sabo 3 4-6
Standenlijst per 24 oktober 2016
1.   Taverbo Sabo 3 40 - 32
2.   De Horntreffers 40 - 28
3.   Taverbo Sabo 1  35 - 23
4.   Rotsvast 40 - 19
5.   Taverbo Sabo 2 40 - 18
6.   Taverbo Sabo 4 40 - 18
7.   De Firma Fotografie 50 - 18
8.   De Dommel 45 - 15
9.   Grand Café Rembrandt 40 - 14
Programma 31 oktober 2016
De Dommel  De Horntreffers 
Grand Café Rembrandt - Taverbo Sabo 4
Rotsvast Taverbo Sabo 3
Taverbo Sabo 1 Taverbo Sabo 2


Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


24-10-2016
 
 
BRTC tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)