Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

B.R.T.C. tafeltennis
 

 

Dubbeltoernooi in BRTC beloofd spannend verloop.

Geen enkel team is meer zonder verliespartij. In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) is de eerste speeldag van het totaal van twee van het dubbeltoernooi afgewerkt en het toernooi beloofd weer een spannend verloop te krijgen.Deze speeldag was de eerste voor de BRTC na het plotselinge overlijden van Evert Thomassen.

Voorafgaand aan het toernooi werd ook nog even stilgestaan bij dit overlijden. Evert was namelijk een graag en veel geziene gast bij de wedstrijden van de BRTC.De dubbelteams zijn gevormd door loting en zo is de kans zeer klein om een eigen teamgenoot als partner te krijgen wat de spanning van het toernooi een extra dimensie geeft.Het duo Ad van Lier van De Dommel en Henk van de Laak van De Firma Fotografie gingen als een speer van start met vier overwinningen en stond in die partijen slechts één game af. Pas in de vijfde ronde van het in totaal tien te spelen partijen moesten Ad en Henk buigen voor het team Frans van Dun en Arnold van der Heijde van Grand Café Rembrandt dat daarmee hun tweede zege boekte. Ad de Man van De Dommel en Mari van Dijk van Taverbo Sabo 2 deden hier niet voor onder en ook zij verloren slechts één partij. Zij gingen ten onder tegen een van de winnaars van het vorig seizoen Peter de Rooij van Taverbo Sabo 4 die dit keer met Stef Schellekens van De Firma Fotografie weer aan een sterk toernooi bezig is en ook slechts een verliespartij liet noteren.

Zij speelden slecht vier partijen en hebben dus volgende week als de laatste speelronde wordt gespeeld nog alle kans om de achterstand goed te maken. Ook het duo Wim Jansen van De Dommel en Erik van der Schoot van Rotsvast wonnen er drie en speelden ook maar vier keer. Gerrie Hoenselaars van Grand Café Rembrandt met Joop van Eijk van Taverbo Sabo 2 en Geerta Pluut van Rotsvast, die ook vorig jaar samen met Peter de Rooij het toernooi won, met Lothar Groth van Taverbo Sabo 2 wonnen ieder drie partijen maar verloren er ook drie. Toon van Geel van Taverbo Sabo 4 met Henk IJsseldijk van Taverbo Sabo 3(die de plaats van de in verband met familie omstandigheden afwezige Ad van Weert inneemt) en Wim van Aarle van De Horntreffers die met Uschi Meeuwis van Taverbo Sabo 3 speelt wonnen ieder twee partijen. Hans van Weert van De Horntreffers met Bart Theeuwes van Rotsvast wonnen slechts één wedstrijd maar dat kwam mede omdat Hans weer last kreeg van een oude blessure aan de speelarm terwijl het team Jan Don van Rotsvast met dubbelpartner Ronald van Dael van Taverbo Sabo 1 niet tot winst kon komen.

Stand na de eerste speeldag
1 Ad van Lier/Henk van de Laak 5  gespeeld   4 punten
2 Ad de Man/Mari van Dijk   5  gespeeld 4 punten
3 Stef Schellekens/Peter de Rooij 4  gespeeld   3 punten
4 Wim Jansen/Erik van der Schoot  4  gespeeld  3 punten
5 Geerta Pluut/Lothar Groth        6  gespeeld    3 punten
6 Gerrie Hoenselaars/Joop van Eijk 6  gespeeld   3 punten
7 Wim van Aarle/Uschi Meeuwis   4  gespeeld   2 punten
8 Frans van Dun/Arnold v.d. Heijde 5  gespeeld 2 punten
9 Toon van Geel/Henk IJsseldijk  5  gespeeld 2 punten
10 Hans van Weert/Bart Theeuwes 5  gespeeld    1 punt
11 Jan Don/Ronald van Dael    5  gespeeld  0 punten

Volgende week: Tweede en laatste speeldag Dubbeltoernooi en tevens laatste speeldag van dit jaar.

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


12-12-2016
 
 
B.R.T.C. tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)