Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Individuele Meerkampen in BRTC
 

 

Eerste dag Individuele Meerkampen in BRTC

Eerste dag Individuele Meerkampen in BRTC zonder beslissingen over winnaars.

Erik van der Schoot van Rotsvast en Ad Brekelmans van Grand Café Rembrandt blijven tot nu toe zonder verlies.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) werden de eerste speelronden in de individuele meerkampen gespeeld in drie verschillende poules.

In poule C won Erik van der Schoot van Rotsvast zijn vier gespeelde wedstrijden en gaat voorlopig aan de leiding gevolgd door Stef Schellekens van De Firma Fotografie die drie van zijn vier partijen wist te winnen. Henk van de Laak van De Firma Fotografie speelde pas drie partijen, waarvan hij er twee won, en moet volgende week proberen de achterstand goed te maken. Ad de Man en Piet Wouters van De Dommel en Jan Don van Rotsvast wonnen ieder een wedstrijd en voor hen wordt het behalen van de eerste plaats een lastige opgave. Voor Nick van de Laak van De Firma Fotografie die geen enkel punt wist te scoren is het zaak nog een goed resultaat te halen uit de resterende partijen om niet op de laatste plaats te eindigen.

In poule B is de spanning na drie gespeelde rondes nog groter dan in poule C. Vier van de zes spelers wonnen twee van de drie gespeelde partijen. Geerta Pluut van Rotsvast verloor verrassend van teamgenoot Bart Theeuwes, die op zijn beurt het punt moest laten aan Lothar Groth van Taverbo-Sabo 2. Lothar moest daarentegen wel aan Geerta de winst afgeven. Ook Toon van Geel van Taverbo-Sabo 4 moest een keer het hoofd buigen door ook van Geerta Pluut te verliezen. Door deze uitslagen zijn Geerta Pluut, Bart Theeuwes, Lothar Groth en Toon van Geel koplopers met ieder drie punten. Frans van Dun van Taverbo Sabo 1 won van Joop van Eijk van Taverbo-Sabo 2 en heeft met nog twee te spelen partijen nog kans op de over winning. Joop moet proberen om in de laatste partijen nog punten te scoren om van de laatste plaats weg te komen.

In poule A is de beslissing ook nog niet gevallen. Mede door het verschil in gespeelde partijen is nog alles open. Ad Brekelmans van Grand Café Rembrandt won zijn drie gespeelde wedstrijden terwijl Peter de Rooij van Taverbo-Sabo 4 er van de drie een verloor. Cees Hems van Taverbo-Sabo 1 en Ad van Weert van De Horntreffers speelden ook drie wedstrijden maar konden ieder er slechts één winnen. Hans van Weert van De Horntreffers en Hans van Haaren van Taverbo-Sabo 1 speelden vier partijen waarvan er twee in winst werden omgezet. Gerrie Hoenselaars van Grand Café Rembrandt won slechts één van zijn vier gespeelde wedstrijden en sluit daarmee de ranglijst in deze poule.
Volgende week worden laatste wedstrijden in de meerkampen gespeeld waarmee het seizoen van de BRTC wordt afgesloten.

Standen na een speeldag    
1 Ad Brekelmans   3-3 1 Geerta Pluut  3-2   1 Erik van der Schoot  4-4
2 Peter de Rooij   3-2   2 Toon van Geel   3-2  2 Stef Schellekens   4-3
3 Hans van Haaren   4-2 3 Lothar Groth   3-2 3 Henk van de Laak  3-2
4 Hans van Weert  4-2  4 Bart Theeuwes   3-2  4 Ad de Man 3-1
5 Ad van Weert  3-1 5 Frans van Dun  3-1    5 Jan Don 3-1
6 Cees Hems      3-1 6 Joop van Eijk  3-0  6 Piet Wouters   4-1
7 Gerrie Hoenselaars         4-1  7 Nick van de Laak 3-0    

Programma  8 mei 2017
Tweede ronde van de Individuele Meerkampen

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


01-05-2017
 
 
Individuele Meerkampen in BRTC
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)