Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

B.R.T.C. tafeltennis
 

 

Firma Fotografie wint op flitsende wijze van Grand Café Rembrandt

In de BRTC wint De Firma Fotografie op flitsende wijze van Grand Café Rembrandt met 8-2.
Henk van de Laak blijft in deze wedstrijd ongeslagen. Wim van Aarle van De Horntreffers toont opnieuw zijn vorm tegen Taverbo Sabo 4 met drie winstpartijen en zorgt mede hierdoor voor 6-4 zege. Erik van der Schoot is voor Rotsvast de grote man met drie zeges op De Dommel. Wedstrijd tussen koplopers Taverbo Sabo 3 en Taverbo Sabo 1 uitgesteld.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) won het team van De Firma Fotografie op een overtuigende manier van het dit seizoen teleurstellend gestarte Grand Café Rembrandt. Het team van De Firma Fotografie werd gevormd door Henk van de Laak met zijn zonen Jordy en Nick. Henk moest alleen aan Arnold van der Heijde twee games afstaan en was dus goed voor drie zeges in het enkelspel. Arnold bleef ook dit keer zonder winst en wacht dit seizoen nog op zijn eerste punten.
Jordy en Nick van de Laak wonnen elk twee partijen en waren samen goed voor de winst in het dubbelspel. Voor Grand Café Rembrandt scoorden Gerrie Hoenselaars en Hans Stoker door winst op respectievelijk Nick en Jordy maar het eerste punt werd pas in de achtste partij gescoord. Uitslag 8-2 in het voordeel voor De Firma Fotografie.
Wim van Aarle toont al sinds de start van het seizoen goed in vorm te zijn een bleef ook in de wedstrijd tegen Taverbo Sabo 4 zonder puntverlies. Ad van Weert moest zijn meerdere erkennen in Peter de Rooij maar scoorde wel tegen Toon van Geel en Raymond de Boer terwijl Hans van Weert maar ternauwernood van Raymond de Boer voor zijn enige punt zorgde. Deze laatste partij werd door Hans gewonnen na in de vierde game met 23-21 de game te winnen en daarmee het verzet van de sterk spelende Raymond te breken en de winst in de vijfde game naar zich toe kon halen. Voor Taverbo Sabo 4 won Peter de Rooij twee partijen en Toon van Geel één. Samen wonnen zij wel het dubbelspel en zorgden zij zo voor het vierde punt. Uitslag 6-4 voor De Horntreffers.
In de wedstrijd tussen De Dommel en Rotsvast werden de punten eerlijk verdeeld en eindigde de wedstrijd in een 5-5 gelijkspel. Voor Rotsvast toonde Erik van der Schoot aan een sterk seizoen bezig te zijn door weer zijn drie enkelspelen te winnen. Hij heeft pas een verliespartij op zijn naam staan. Zijn teamgenoot Bart Theeuwes zorgde voor de overige twee punten door winst op Wim Jansen en zeer verrassend met winst op Ad van Lier. Tegen Ad de Man van De Dommel moest hij wel het punt afstaan. Ad de Man won ook van Jan Don. Jan moest de overige twee partijen tegen Ad van Lier en Wim Jansen ook gewonnen geven en kon geen punten aan het totaal voor zijn team toevoegen en dus bleef winst voor beide teams uit. Uitslag 5-5.
De wedstrijd tussen de nummers één Taverbo Sabo 3 en twee Taverbo Sabo 1 werd uitgesteld maar ondanks dat bleef Taverbo Sabo 3 aan de leiding. Taverbo Sabo 1 moest wel een stapje teug doen en zag zich door De Horntreffers gepasseerd die daarmee de tweede plaats op de ranglijst overnamen.

Uitslagen      

De Horntreffers   

-

Taverbo Sabo 4     

6 - 4 

De Dommel   

-

 Rotsvast 

5 - 5  

De Firma Fotografie 

-

Grand Café Rembrandt    

8 – 2

Taverbo Sabo 1   

-

Taverbo Sabo 3     

uitgesteld

 

 

 

 

Standenlijst per 17 oktober 2016
1 Taverbo Sabo 3    30 - 26
2 De Horntreffers 30 - 19
3 Taverbo Sabo 1     30 - 18
4 De Firma Fotografie   40 - 17
5 Rotsvast  30 - 16
6 De Dommel    40 - 15
7 Taverbo Sabo 2  30 - 14
8 Grand Café Rembrandt  40 - 14
9 Taverbo Sabo 4    30 - 11
     
Programma 24 oktober 2016
De Dommel  - Taverbo Sabo 1
De Firma Fotografie - De Horntreffers
Rotsvast   - Taverbo Sabo 4
Taverbo Sabo 2   - Taverbo Sabo 3

 

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


17-10-2016
 
 
B.R.T.C. tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)