Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

B.R.T.C. tafeltennis
 

 

Horntreffers verkleinen in de BRTC de achterstand

De Horntreffers verkleinen in de BRTC de achterstand op lijstaanvoerder Taverbo Sabo 3 tot drie punten via 8-2 winst op De Dommel. Rotsvast zakt verder weg door 7-3 nederlaag tegen koploper ondanks drie overwinningen van Eric van der Schoot. Taverbo Sabo 2 verrast tegen Taverbo Sabo 1 met 6-4 zege. Grand Café Rembrandt en Taverbo Sabo 4 delen punten met een 5-5 gelijkspel in wedstrijd waarin Arnold van der Heijde eerste punt scoort.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) verkleinen De Horntreffers hun achterstand op de lijstaanvoerder Taverbo Sabo 3 tot drie punten door een ruime 8-2 zege op De Dommel te halen. Voor De Dommel haalde Wim Jansen zeer verrassend het enige punt in het enkelspel binnen door in drie games van Hans van Weert te winnen. Het tweede punt werd behaald in het dubbelspel door Ad van Lier en Ad de Man tegen Hans en Ad van Weert. Volgende week staat de wedstrijd tussen De Horntreffers en de lijstaanvoerder op het programma. Lijstaanvoerder Taverbo Sabo 3 moest een punt inleveren bij De Horntreffers omdat er slechts met 7-3 gewonnen werd van Rotsvast. Eric van der Schoot was met drie winstpartijen de gevierde man van Rotsvast maar teamgenoten Geerta Pluut en Jan Don konden daar geen punten aan toe voegen. Ook het dubbel was voor Taverbo Sabo 3. Henk IJsseldijk, Daan de Koning en Uschi Meeuwis scoorden elk tweemaal.

De grootste verrassing van deze speeldag was de verdiende 6-4 zege van Taverbo Sabo 2 op rivaal Taverbo Sabo 1. Ondanks de drie overwinningen van Ronald van Dael van Taverbo Sabo 1 moest de winst toch aan het team van aanvoerder Mari van Dijk en teamgenoten Lothar Groth en Hans Fonken worden gelaten. Mari en Lothar wonnen van Frans van Dun en Hans van Haaren. Frans moest ook zijn derde partij afstaan aan Hans Fonken die samen met Mari van Dijk het dubbelspel won en daarmee het zesde punt binnen haalde voor het team Taverbo Sabo 2. Het vierde punt voor Taverbo Sabo 1 werd door Hans van Haaren gescoord door winst op Hans Fonken. In de laatste wedstrijd van de avond tussen de teams van Grand Café Rembrandt en Taverbo Sabo 4 werden de punten eerlijk over beide partijen verdeeld. Taverbo Sabo 4 leek op een overwinning af te stevenen maar kon de 4-2 voorsprong niet in winst omzetten. Mari Smits en Peter de Rooij scoorden ieder twee punten in het enkelspel maar moesten beide hun meerdere erkennen in Ad Brekelmans.Voor Grand Café Rembrandt scoorde Arnold van der Heijde in de laatste partij van de wedstrijd zijn eerste punt van deze competitie door van Toon van Geel te winnen. Toon moest ook de punten aan Gerrie Hoenselaars en Ad Brekelmans laten maar won samen met Peter de Rooij wel het dubbelspel.

Uitslagen
De Dommel   - De Horntreffers  2-8
Grand Café Rembrandt Taverbo Sabo 4 5-5      
Rotsvast Taverbo Sabo 3 3-7
Taverbo Sabo 1 Taverbo Sabo 2 4 – 6
Standenlijst per 24 oktober 2016
1.   Taverbo Sabo 3 50 - 39
2.   De Horntreffers 50 - 36
3.   Taverbo Sabo 1  45 - 27
4.   Taverbo Sabo 2 50 - 24
5.   Taverbo Sabo  4 50 - 23
6.   Rotsvast 50 - 22
7.   Grand Café Rembrandt 50 - 19
8.   De Firma Fotografie 50 - 18
9.   De Dommel 55 - 17
Programma 7 november 2016
De Horntreffers Taverbo Sabo 3 
Taverbo Sabo 2 Taverbo Sabo 4
De Dommel  Grand Café Rembrandt
De Firma Fotografie - Rotsvast


Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


21-10-2016
 
 
B.R.T.C. tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)