Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

B.R.T.C. Tafeltennis
 

 

Ontketend Taverbo Sabo 3 wint met grote cijfers

Ontketend Taverbo Sabo 3 wint met grote cijfers 8 - 2 inhaalwedstrijd van Taverbo Sabo 1 en neemt koppositie weer over in de BRTC. Taverbo Sabo 2 en Rotsvast delen punten in vooruit gespeelde partij.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) stond maandag 9 januari de uitgestelde wedstrijd van 17 oktober 2016 op het programma die in verband met het overlijden van de penningmeester niet eerder gespeeld kon worden. En het leek wel of het lange uitstel in het voordeel van Taverbo Sabo 3 werkte, want Uschi Meeuwis won onverwacht van Ronald van Dael die alleen de eerste game kon winnen maar de volgende drie aan Uschi moest laten. Ook Henk IJsseldijk won zijn eerste partij. Cees Hems ging er zelfs van tafel zonder een game te kunnen winnen. Toen ook Daan de Koning zijn enkelspel van Frans van Dun won en samen met Uschi het dubbelspel in vijf games naar zich toe trokken was de ban voor Taverbo Sabo 3 gebroken en liep het zelfs uit naar een 7-0 voorsprong. Alleen Ronald van Dael en Cees Hems konden nog een punt voor Taverbo Sabo 3 eruit slepen tegen Henk IJsseldijk en Daan de Koning maar Uschi Meeuwis haalde haar derde zege binnen tegen Frans van Dun die daardoor zonder winst bleef. Uitslag 8 – 2 in het voordeel van Taverbo Sabo 3.

In de partij tussen Taverbo Sabo 2 en Rotsvast was er eigenlijk sprake van twee verschillende wedstrijden want na een 4 -1 voorsprong voor Taverbo Sabo 2 kwam Rotsvast sterk terug en won de tweede helft van de partij met 4 -1. Voor Taverbo Sabo 2 scoorde Lothar Groth twee punten en revancheerde zich daarmee van een matige periode in de afgelopen wedstrijden. Mari van Dijk en Joop van Eijk scoorden elk eenmaal voor Taverbo Sabo 2 en wonnen samen het dubbelspel van Jan Don en Geerta Pluut en behield daarmee de ongeslagen status in het dubbelspel. Geerta was wel goed voor twee punten in het enkelspel en Erik van der Schoot was weer eens goed voor drie winstpartijen in het enkelspel. Jan Don kon in het enkelspel geen punten voor zijn team bij laten schrijven. Uitslag 5 – 5.

Uitslagen
Taverbo Sabo 1 - Taverbo Sabo 3 2-8
Taverbo Sabo 2  Rotsvast 5-5
       
       
Standenlijst per 9 januari 2016
1.   Taverbo Sabo  3 80 - 57
2.   De Horntreffers 80 - 51
3.   Taverbo Sabo 2   90 - 44
4.   Rotsvast 90 - 42
5.   Taverbo Sabo 1 75 - 39
6.   Grand Café Rembrandt 80 - 39
7.   Taverbo Sabo 4 80 - 35
8.   De Firma Fotografie 80 - 35
9.   De Dommel 75 - 23
   
   
Programma 16 januari 2017
Taverbo Sabo 4 - De Firma Fotografie
Taverbo Sabo 3 - Grand Café Rembrandt
Taverbo Sabo 2 - Rotsvast
Taverbo Sabo 1 - De Horntreffers 

 09-01-2017
 
 
B.R.T.C. Tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)