Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

Rotsvast wint onverwacht van Taverbo Sabo 1 en eindigt derde plaats.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) werd gisteren de laatste wedstrijd van de competitie gespeeld tussen de teams van Taverbo Sabo 1 en Rotsvast. Het betrof een inhaalwedstrijd die op 23 januari niet gespeeld kon worden. Voor Taverbo Sabo 1 stond er niets meer op het spel omdat zij vorige week hun tweede plaats veilig konden stellen. Het ging hen nog alleen om de sportieve eer. Team Rotsvast echter kon nog een plaats in de top drie bereiken en moest dan minimaal met 8-2 winnen om Taverbo Sabo 2 nog van de derde plaats te verdringen. Beide teams zouden dan op 85 punten eindigen, maar omdat Rotsvast in de onderlinge partijen tegen Taverbo Sabo2  een beter resultaat had behaald(een wedstrijd met 7-3 gewonnen en een keer een gelijkspel) zou Rotsvast op de derde plaats eindigen
.
Na vijf partijen stond een tussenstand van 3-2 in het voordeel van Rotsvast op het scorebord.
Bart Theeuwes won van Frans van Dun en Erik van der Schoot van Cees Hems en ook het dubbelspel was voor team Rotsvast. Hans van Haaren en Cees Hems scoorden de punten voor Taverbo Sabo 1.
Nu moesten dus alle partijen nog door Rotsvast worden gewonnen om de derde plaats te behalen . Het slaagde daar verrassend in omdat alle vijf resterende wedstrijden in winst werden omgezet.
Van die laatste vijf gingen er twee in de beslissende vijfde game naar Rotsvast wat aangaf hoe vastberaden het doel van Rotsvast was.

Erik van der Schoot was voor Rotsvast weer eens de grote man door ongeslagen te blijven en zijn teamgenoten Bart Theeuwes en Geerta Pluut deden met ieder twee overwinningen en winst in het dubbelspel ook een stevige bijdrage aan deze zege die dus goed was voor de derde plaats op de ranglijst. Uitslag 8-2 in het voordeel voor Rotsvast.

Uitslagen
Taverbo Sabo 1 Rotsvast 8 – 2
Eindstand Competititie per 27 maart 2017
1.   Taverbo Sabo  3 160 – 117
2.   Taverbo Sabo 1 160  -  90
3.   Rotsvast 160  -  85
4.   Taverbo Sabo 2 160  -  85
5.   De Horntreffers  160  -  83
6.   Grand Café Rembrandt
7.   De Firma Fotografie 160  -  67
8.   Taverbo Sabo 4 160  -  64
9.   De Dommel 160  -  49
 
Programma  3 april 2017
Eerste ronde Bekertoernooi
1. De Dommel 1 - De Firma Fotografie
2. Taverbo Sabo 4 - Rotsvast 1
3. Taverbo Sabo 2 - Rotsvast 2
4. Taverbo Sabo 5 - Taverbo Sabo 3
5. De Horntreffers - Taverbo Sabo 1
6.  Grand Café Rembrandt - De Dommel 2

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


27-03-2017
 
 
BRTC tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)