Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

B.R.T.C tafeltennis
 

 

Taverbo Sabo 3 slaat aanval BRTC op toppositie af

In BRTC slaat Taverbo Sabo 3 aanval op toppositie af met gelijkspel tegen De Horntreffers die door blessure van Ad van Weert niet vol voor de winst konden gaan.
Taverbo Sabo 2 rukt op naar derde plaats na 7-3 zege op Taverbo Sabo 4. De Dommel door 8-2 nederlaag tegen Grand Café Rembrandt vaster op onderste plaats gedrukt. Rotsvast delen punten met De Firma Fotografie.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) stond de topper tussen de nummers een en twee op het programma. Koploper Taverbo Sabo 3 moest tegen de van tevoren zeer gemotiveerde De Horntreffers proberen de aanval op de leiding in de competitie proberen af te slaan. Al in de eerste partij werd duidelijk dat Ad van Weert van De Horntreffers niet geheel fit achter de tafel stond. Voetklachten speelde hem parten. Uschi Meeuwis speelde een sterke wedstrijd en won zeer verdiend in vier games. De blessure van Ad deed aan deze overwinning niets af. Ook Daan de Koning van Taverbo Sabo 3 speelde een sterke wedstrijd door zijn drie enkelspelen in winst om te zetten. De Horntreffers konden door Hans van Weert en Wim van Aarle hier slechts vier punten tegenover zetten. Henk IJsseldijk kon voor Taverbo Sabo 3 in de laatste partij tegen Ad van Weert eenvoudig het vijfde punt op het wedstrijdformulier voor zijn team bij laten schrijven. Het dubbelspel was voor Hans en Ad van Weert waardoor ook De Horntreffers op vijf punten kwamen. Door deze uitslag bleef het gat op de ranglijst drie punten. De komende weken staan voor beide teams nog enkele lastige wedstrijden op het programma waardoor de spanning aan de kop van de ranglijst nog weer verder toe kan nemen.
Taverbo Sabo 2 maakte gebruik van deze uitslag en van de vrije speeldag van Taverbo Sabo 1 door met 7-3 te winnen van Taverbo Sabo 4. Toon van Geel, Mari Smits en Raymond de Boer konden ieder met slechts één overwinning de ruime nederlaag niet voorkomen. Voor Taverbo Sabo 2 was Hans Fonken met drie zeges in het enkelspel de gevierde man voor zijn team maar ook Joop van Eijk deed met twee punten hier niet voor onder want hij was samen met Lothar Groth ook goed voor de winst in het dubbelspel. Lothar won ook nog van Raymond de Boer en zorgde daarmee voor de 7-3 einduitslag en nam daarmee de derde plaats over van Taverbo Sabo 1.

Onder aan de ranglijst werd het team van De Dommel vaster op de laatste positie gedrukt door een sterk spelend Grand Café Rembrandt. Na een 3-1 tussenstand door winst in het dubbelspel voor De Dommel moest alleen Arnold van der Heijde van Grand Café Rembrandt in zijn partij tegen Wim Jansen ook nog een punt aan De Dommel afstaan. Gerrie Hoenselaars en Ad Brekelmans bleven beide ongeslagen waardoor er een ruime maar verdiende 8-2 uitslag op het formulier kwam te staan.
Ad van Lier en Ad De Man deden voor hun team De Dommel hun uiterste best maar konden hier geen verandering in brengen.

De Firma Fotografie wilde verder van die onderste plaats op de ranglijst weg en moest dit tegen het dit seizoen degelijk spelend Rotsvast proberen te bereiken. Het werd een spannende wedstrijd want pas na een 3-0 achterstand kon De Firma Fotografie in het dubbelspel de eerste winst boeken.
Erik van der Schoot, Bart Theeuwes en Jan Don schoten uit de startblokken door winst op Jordy van de Laak, Gabriël Valks en Henk van de Laak. De Firma Fotografie wist ook drie partijen achter elkaar te winnen waardoor zij in de achtste partij op gelijke hoogte met Rotsvast kwamen. Erik van der Schoot kon voor Rotsvast met zijn derde zege in het enkelspel het vijfde punt voor zijn team bij laten schrijven. Jordy van de Laak was met zijn tweede winst in de laatste partij tegen Bart Theeuwes goed voor het vijfde punt voor De Firma Fotografie en dus voor de 5-5 eindstand en zorgde hiermee ook voor meer afstand van de laatste plaats op de ranglijst.

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


07-11-2011
 
 
B.R.T.C tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)