Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

Taverbo Sabo 3 wint van De Firma Fotografie.

Rotsvast verrast ook tegen Taverbo Sabo 1 met gelijkspel. Grand Café Rembrandt herstelt zich tegen Taverbo Sabo 2. Taverbo Sabo 4 wint met moeite van De Dommel.In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) haalde de kampioen van vorig seizoen Taverbo Sabo 3 flink uit tegen De Firma Fotografie door met de maximale score van 10-0 te winnen. Het lijkt op papier een gemakkelijke overwinning maar Stef Schellekens en zijn teamgenoten Gabriël Valks en Henk van de Laak gaven zich niet zomaar gewonnen, want in vier partijen dwongen zij een beslissende vijfde game af van hun tegenstanders Henk IJsseldijk, Uschi Meeuwis en Dave van Wijck waarvan er een slechts met het kleinst mogelijke verschil van twee punten in het voordeel van Uschi Meeuwis eindigde. Gabriël Valks was in deze partij de ongelukkige verliezer. Dave van Wijck en Henk IJsseldijk wisten ook ieder de vijfde game in hun voordeel te beslissen waardoor er uiteindelijk een verdiende maar licht geflatteerde 10-0 op het formulier kwam te staan.

Rotsvast die vorige week tegen De Horntreffers al verraste met een overwinning wist dit kunstje bijna te evenaren tegen Taverbo Sabo 1. In een gelijk opgaande strijd waarbij na een tussenstand van 2-2 Rotsvast uitliep naar 4-2 door overwinningen van Jan Don en Erik van der Schoot op Frans van Dun en Cees Hems wist Taverbo Sabo 1 zich te herstellen door na drie zeges op rij met 5-4 voor te komen. De laatste partij moest de beslissing brengen. Eric van der Schoot wist de beslissende vijfde game tegen Hans van Haaren in zijn voordeel met 11-6 te beslissen. Voor Taverbo Sabo 1 was er winst voor Hans van Haaren(2x), Cees Hems en Fans van Dun elk een keer. Voor Rotsvast waren er drie winstpartijen voor Erik van der Schoot en een voor Jan Don en Bart Theeuwes. Het dubbelspel was in het voordeel voor Taverbo Sabo 1. Uitslag 5-5.

Taverbo Sabo 4 kwam voor het eerst aan de tafel en wist een krappe zege op het team van De Dommel te behalen. Opvallend in deze partij waren de drie overwinningen van Ad van Lier die zijn goede vorm te pakken lijkt te hebben want vorige week was hij goed voor twee winstpunten. Hier stond een teleurstellend resultaat van teamgenoot Piet Wouters tegenover want Piet wist slechts één gamepunt te scoren en bleef dus met lege handen achter. Wim Jansen was voor De Dommel weer goed voor één punt. Taverbo Sabo 4 ging er echter met de 6-4 winst vandoor. Raymond de Boer haalde sterk twee punten binnen en Toon van Geel kon ook een punt bij laten schrijven. Peter de Rooij wist slechts twee punten bij te schrijven door een verrassende nederlaag tegen Ad van Lier. Het dubbelspel was voor Taverbo Sabo 4. Uitslag 6-4 in het voordeel van Taverbo Sabo 4.

Grand Café Rembrandt moest proberen de 7-3 nederlaag van vorige week tegen Taverbo Sabo 1 weg te werken. Tegenstander Taverbo Sabo 2 was hiervoor de geschikte tegenstander want pas na drie winstpartijen van Gerrie Hoenselaar, Ad Brekelmans en Hans Stoker konden Mari van Dijk en Hans Fonken het dubbelspel naar zich toe trekken en het eerste punt op het formulier laten schrijven. Hans Fonken was pas in de negende partij ook nog goed voor winst op Hans Stoker en daarmee goed voor het tweede punt. Gerrie Hoenselaar wist ook de laatste wedstrijd van de avond en daarmee zijn derde partij in winst om te zetten door van Mari van Dijk te winnen. Hierdoor bleven Mari van Dijk en Lothar Groth zonder winst in de enkelspelen voor Taverbo Sabo 2. De winst van Hans Fonken op Hans Stoker en het punt samen met Mari van Dijk in het dubbelspel bracht het totaal voor Taverbo Sabo 2 op twee punten. Voor Grand Café Rembrandt wonnen Gerrie Hoenselaar en Ad Brekelmans ieder driemaal en Hans Stoker zorgde met tweemaal winst voor een ruime 8-2 winst.

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


03-10-2016
 
 
Taverbo Sabo 3 wint van De Firma Fotografie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)