Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Derde jeugdteam Taverbo/Sabo kampioen
 

 

Derde jeugdteam Taverbo/Sabo kampioen

In een afgeladen zaal in de eigen accommodatie aan De Voetboog wist het derde jeugdteam van Taverbo/Sabo afgelopen zaterdag 3 december het kampioenschap in de 2e klasse Starters binnen te slepen. Sanne van der Schoot, Merlina Singh en Rens Bedijn deden wat er van hen verwacht werd en lieten tegen Kruiskamp uit Den Bosch geen enkel punt liggen. Hierdoor promoveren ze samen met hun teamgenoten Bram van Schijndel en Max van Dongen met 65 punten uit acht wedstrijden naar de Junioren 5e klasse. Een mooi resultaat voor dit team dat het deze laatste wedstrijd zonder hun afgelopen maandag plotseling overleden coach Evert Thomassen moesten doen.

Winst was er ook voor het eerste jeugdteam dat met 8-2 wist te winnen van het vaandelteam van Valkenswaard. Valkenswaard dat vorige week al het kampioenschap binnensleepte kwam deze zaterdag met maar liefst twee invallers. Dani de Rooij en Sjoerd van Heerebeek waren niet te kloppen en wonnen al hun wedstrijden. Lars de Laat was eenmaal succesvol. Samen met Dani de Rooij hield Lars de Laat ook de punten van de dubbel in eigen huis. Doordat de nummer drie op de ranglijst, Stiphout, dit weekend eveneens 8 punten wist te behalen eindigen de jongens, die dit seizoen debuteerden in de 1e klasse Junioren, op een vierde plaats in het klassement.

Het tweede jeugdteam dat vorige week al kampioen werd in de 4e klasse Junioren had het moeilijk tegen het vierde team van Valkenwaard. Rick van der Schoot wist echter twee wedstrijden te winnen en Niels Wesseling voegde hier nog een punt aan toe. Hiermee is Rick van der Schoot met 93% gewonnen wedstrijden als eerste geëindigd in de persoonlijke ranglijst.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – Valkenswaard 1       8-2
Taverbo/Sabo 2 – Valkenswaard 4       3-7
Taverbo/Sabo 3 – Kruiskamp ‘81 1     10-0

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


03-12-2016
 
 
Derde jeugdteam Taverbo/Sabo kampioen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

03-12-2016
 
 
Derde jeugdteam Taverbo/Sabo kampioen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)