Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo-Sabo jeugd
 

 

Goed seizoen jeugd tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo

De jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo hebben een prima voorjaarsseizoen achter de rug. Het eerste jeugdteam, bestaande uit Lars de Laat, Dani de Rooij en Sjoerd van Heerebeek, dat uitkwam in de 1e klasse Junioren is met 58 punten uit tien wedstrijden op een stevige tweede plaats geëindigd achter Never Despair uit Den Bosch dat in de voorlaatste wedstrijd al kampioen werd. Ondanks dat de plaatsen in de hoogste regionen al verdeeld waren stond er afgelopen zaterdag toch een spannende wedstrijd op het programma toen de jongens speelden in Den Bosch tegen deze kampioen. Het kwam o.a. tot een paar spannende vijfsetters maar het lukte echter alleen Lars de Laat om een partij in winst om te zetten.

Spannend was het ook in Eindhoven waar het tweede jeugdteam speelde tegen Flash. Zij zouden minimaal 7 punten moeten behalen om nog kampioen te kunnen worden. Flash walste echter met 8-2 over het team heen. Hierdoor zijn Rick van der Schoot, Lars Strik en Nienke Strik met 62 punten uit tien wedstrijden tweede geworden in de 2e klasse Junioren. Bovendien staat Lars Strik bovenaan de persoonlijke ranglijst in deze klasse met 26 van de 27 gewonnen wedstrijden.

Een tweede plaats was er eveneens voor het derde jeugdteam, bestaande uit Merlina Singh, Sanne van der Schoot en Rens Bedijn, dat dit seizoen voor het eerst uitkwam in de 5e klasse Junioren. Zij wonnen afgelopen zaterdag in Den Bosch met 3-7 van Never Despair maar kwamen vier punten tekort voor een kampioenschap.

Alle jeugduitslagen:
Never Despair 1 – Taverbo-Sabo 1                  9-1
Flash 2 – Taverbo-Sabo 2                                  8-2
Never Despair 5 – Taverbo-Sabo 3                  3-7
Flash 5 – Taverbo-Sabo 4                                  6-4

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


23-04-2017
 
 
Taverbo-Sabo jeugd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)