Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugd Taverbo/Sabo
 

 

Goed weekend jeugd Taverbo/Sabo

Na de enorme nederlaag van afgelopen week heeft het eerste jeugdteam zich prima weten te herpakken. In eigen huis tegen Irene uit Tilburg kwamen zaterdag 12 november Dani de Rooij, Lars de Laat en Sjoerd van Heerebeek vrij vlot op een 4-0 voorsprong. De vijfde partij lukte het Lars de Laat echter niet om grip te krijgen op het spel van de tegenstander en dat zorgde voor een ommekeer in de wedstrijd. Uiteindelijk wisten de jongens ieder twee partijen te winnen en doordat Lars de Laat en Dani de Rooij samen ook de punten van de dubbel in Boxtel hielden kon de schade van de week ervoor enigszins herstelt worden. Met nog twee wedstrijden te gaan staan de jongens met 43 punten uit acht wedstrijden op de vierde plaats in het klassement, strak achter Stiphout , en drie punten achter SV Red Star ’58 uit Goirle. Zaterdag 26 november staat er voor hen dan ook een spannende wedstrijd op het programma, als ze in Goirle spelen tegen deze nummer twee.

Winst was er ook voor het tweede jeugdteam. Rick van der Schoot en Lars Strik wonnen al hun wedstrijden en samen hielden ze tevens de punten van de dubbel in eigen huis. Niels Wesseling voegde hier nog een punt aan toe. De jongens hebben doordat directe concurrent MTTV ‘72 dit weekend belangrijke punten liet liggen tegen Valkenswaard hun koppositie verstevigt en zijn met 49 punten uit acht wedstrijden inmiddels vijf punten uitgelopen op deze nummer twee. Hierdoor zouden ze over twee weken als ze in Mierlo spelen tegen MTTV ‘72 een vroegtijdig kampioenschap kunnen afdwingen.

Het derde jeugdteam wist door de royale winst op Never Despair uit Den Bosch eveneens hun koppositie te verstevigen. Rens Bedijn en Sanne van der Schoot waren niet te kloppen en wonnen al hun partijen. Merlina Singh was tweemaal succesvol. Hierdoor staat dit team nog steeds op de eerste plaats in het klassement met 55 punten uit zeven wedstrijden. Directe concurrent Rally uit Wijk en Aalburg heeft echter nog steeds een wedstrijd minder gespeeld.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – Irene 1                     7-3
Taverbo/Sabo 2 – Flash 3                     8-2
Taverbo/Sabo 3 – Never Despair 6     9-1

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


12-11-2016
 
 
Jeugd Taverbo/Sabo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)