Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugd Taverbo/Sabo
 

 

Jeugd Taverbo/Sabo boekt goed weekend

Zaterdag 18 februari stond er voor de jeugdteams van Taverbo/Sabo wederom een uitwedstrijd op het programma. Het eerste jeugdteam had in Tilburg tegen Tios ’51 behoorlijk wat tijd nodig om de partijen te spelen. Lars de Laat, Sjoerd van Heerebeek en Dani de Rooij lieten in de eerste wedstrijden meteen zien waarvoor ze waren gekomen en pakten een 0-3 voorsprong. De punten van de dubbel bleven echter in Tilburg.  De jongens wisten zich hierna goed te herpakken en vergrootten hun voorsprong naar 2-6. In de voorlaatste wedstrijd lukte het Dani de Rooij echter net niet om een vijfsetter in winst om te zetten, 3-6. Sjoerd van Heerebeek wist de punten van de laatste partij wel te pakken, eindstand 3-7. Hierdoor staan de jongens met 21 punten uit drie wedstrijden nog steeds op de tweede plaats in de ranglijst, vijf punten achter Never Despair uit Den Bosch die doordat het dit weekend negen punten pakten tegen Stiphout iets verder is uitgelopen. Opvallend is dat na drie wedstrijden duidelijk te zien is dat de titelstrijd hoogstwaarschijnlijk zal gaan tussen Taverbo/Sabo en Never Despair.

Het derde jeugdteam dat in Tilburg speelde tegen hekkensluiter Luto liet geen enkel punt liggen. Rens Bedijn, Sanne van der Schoot en Merlina Singh wonnen al hun partijen. Hierdoor heeft dit team met 22 punten uit drie wedstrijden de eerste plaats overgenomen van Die Mede uit Made dat twee punten minder heeft.

Winst was er ook voor het tweede jeugdteam dat met 2-8 won van Meppers Heeze. Hierdoor zijn ze één punt ingelopen op Flash uit Eindhoven en staan ze met 21 punten uit drie wedstrijden nog steeds op de tweede plaats in de ranglijst.

Alle jeugduitslagen:
Tios ’51 3 – Taverbo/Sabo 1                3-7
Meppers (H) 2 – Taverbo/Sabo 2       2-8
Luto 1- Taverbo/Sabo 3                       0-10
Meppers (H) 3 – Taverbo/Sabo 4       9-1


Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


18-02-2017
 
 
Jeugd Taverbo/Sabo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)