Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugd Taverbo/Sabo
 

 

Jeugd Taverbo/Sabo speelt goed weekend

Zaterdag 25 maart stond er voor alle jeugdteams van Taverbo/Sabo een uitwedstrijd op het programma. In Mierlo had het eerste jeugdteam het moeilijk tegen middenmoter MTTV ’72. De eerste partij wist Lars de Laat de games van een driesetter dan ook net niet in winst om te zetten. Daarna hadden de jongens het spelritme te pakken en kwamen Sjoerd van Heerbeek, Lars de Laat en invaller Rick van der Schoot na een aantal lastige partijen op een 1-6 voorsprong. MTTV  ’72 wist zich op het eind echter te herpakken waardoor de einduitslag 3-7 werd. Hierdoor staan ze met 39 punten uit zes wedstrijden muurvast op de tweede plaats, acht punten achter Never Despair uit Den Bosch, die dit weekend één punt meer wist te scoren.

Winst was er ook voor het tweede jeugdteam. Lars Strik en Rick van der Schoot wonnen al hun partijen. Nienke Strik voegde hier nog een punt aan toe. Samen met Lars Strik nam Nienke Strik ook de punten van de dubbel mee naar Boxtel. Hierdoor staan ze met 40 punten uit zes wedstrijden nog steeds op de tweede plaats van het klassement, strak achter Flash uit Eindhoven, die dit weekend in Valkenswaard belangrijke punten liet liggen.

Het derde jeugdteam wist hun koppositie in Waalwijk met een monsterscore van 0-10 extra te verstevigen. Rens Bedijn, Merlina Singh en Sanne van der Schoot waren niet te kloppen en staan met 41 punten uit vijf wedstrijden inmiddels vier punten los van Die Meede uit Made.

Alle jeugduitslagen:
MTTV ‘72 2   Taverbo/Sabo 1 3-7
Irene 1   Taverbo/Sabo 2   2-8
Waalwijk 2   Taverbo/Sabo 3  0-10
Wilvo/ttv Bergeijk 2   Taverbo/Sabo 4 4-6
Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


25-03-2017
 
 
Taverbo Jeugd
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)