Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/Sabo jeugd
 

 

Jeugdcompetitie Taverbo/Sabo nadert ontknoping

Zaterdag 8 april stond er voor alle jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo een thuiswedstrijd op het programma. Het eerste jeugdteam, dat nog steeds noodgedwongen met een invaller speelt, liet tegen Tios ’51 uit Tilburg belangrijke punten liggen en kwam niet verder dan een gelijkspel. Lars de Laat en Sjoerd van Heerenbeek waren ieder tweemaal succesvol. Door het opgeven van een van de teamleden van Tios ’51 vanwege een blessure kregen ze het vijfde punt cadeau. Hierdoor is koploper Never Despair, die afgelopen weekend met 3-7 won van Stiphout, wederom iets verder uitgelopen op de jongens. Met nog twee wedstrijden op het programma en hopelijk de beschikking over Dani de Rooij die bijna herstelt is van zijn enkelblessure zullen ze de komende weken dus alles op alles moeten zetten om nog voor het kampioenschap in aanmerking te komen.

Dit laatste geldt ook voor het tweede jeugdteam dat afgelopen zaterdag slechts nipt won van Meppers Heeze. Lars Strik en Rick van der Schoot wonnen al hun partijen. Nienke Strik wist hier na een spannende vijfsetter net geen punt aan toe te voegen. Koploper Flash uit Eindhoven won echter met 2-8 van Never Nespair uit Den Bosch waardoor Flash inmiddels 6 punten is uitgelopen op het tweede jeugdteam.

Het derde jeugdteam won afgelopen zaterdag royaal van Luto uit Tilburg. Sanne van der Schoot en Rens Bedijn waren niet te kloppen en wonnen al hun wedstrijden. Merlina Singh was tweemaal succesvol. Hierdoor staan ze met 51 punten uit zeven wedstrijden strak achter Die Meede uit Made die afgelopen weekend belangrijke punten liet liggen. Met nog één wedstrijd te gaan in deze voorjaarscompetitie zal het over twee weken nog spannend worden wie de kampioensvlag kan hijsen.


Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


08-04-2017
 
 
Jeugdcompetitie Taverbo/Sabo nadert ontknoping
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)