Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugdteams Taverbo/Sabo
 

 

Jeugdteams Taverbo/Sabo wisselend succes tegen koploper

Afgelopen zaterdag 22 oktober trad het eerste jeugdteam van Taverbo/Sabo in Valkenswaard aan tegen de koploper. Twee weken geleden leek het verloop van deze competitie door de enorme punten uitloop van Valkenswaard eigenlijk al uitgestippeld, maar afgelopen zaterdag lagen alle opties ineens weer open nu Valkenswaard het de rest van het seizoen zonder Lonneke Holman moet doen. De eerste wedstrijd stond Dani de Rooij meteen tegenover Anna Peters die dit voorjaar nog eerste werd bij het NK in haar klasse. De eerste twee games gaf hij nipt af maar in de derde game had hij niets meer te vertellen en was het eerste punt binnen voor Valkenswaard. De daaropvolgende partijen werden door Lars de Laat en Sjoerd van Heerebeek op de valreep afgegeven in de vijfde game. De dubbel leek echter voor een ommekeer te zorgen toen Sjoerd van Heerebeek en Dani de Rooij deze zeer verrassend in drie games wisten te winnen. Pas in de laatste wedstrijden hadden de jongens het ritme te pakken en konden ze ieder nog een partij in winst omzetten. Hierdoor staan ze met 26 punten uit vijf wedstrijden nog steeds op de derde plaats in het klassement. Maar doordat Red Star, die tweede staat, met 3-7 van hekkensluiter Stiphout wist te winnen is de voorsprong van Valkenswaard aanzienlijk minder geworden.

Het tweede jeugdteam dat eveneens in Valkenswaard speelde wist op het nippertje een gelijkspel te voorkomen. Rick van der Schoot won al zijn wedstrijden en Nienke Strik voegde hier nog twee punten aan toe. Samen namen ze ook de punten van de dubbel mee naar Boxtel. Hierdoor komen ze twee punten tekort om hun koppositie te handhaven en hebben ze met 28 punten uit vijf wedstrijden deze af moeten staan aan MTTV ’72 die met 2-8 won van Velthoven en hierdoor twee punten voorsprong heeft genomen.

In Den Bosch kwam het derde jeugdteam tegen Kruiskamp ’81 niet verder dan een gelijkspel waardoor ze eveneens naar de tweede plaats gezakt zijn, twee punten achter Rally, die dit weekend tegen Never Despair de maximale score pakte.

Alle jeugduitslagen:
TTV Valkenswaard 2 – Taverbo/Sabo 1             6-4
TTV Valkenswaard 4 – Taverbo/Sabo 2             4-6
Kruiskamp ‘81 1 – Taverbo/Sabo 3                     5-5

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


22-10-2016
 
 
Jeugdteams Taverbo/Sabo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)