Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tweede jeugdteam Taverbo/Sabo kampioen
 

 

Kampioenschap voor tweede jeugdteam Taverbo/Sabo

Het is het tweede jeugdteam van Taverbo/Sabo afgelopen zaterdag 26 november gelukt om in Mierlo een vroegtijdig kampioenschap af te dwingen. Doordat Rick van der Schoot, Lars Strik en Nienke Strik met 2-8 wisten te winnen van MTTV ’72 en Veldhoven tegen Flash behoorlijk wat punten liet liggen zijn ze, samen met hun teamgenoten Niels Wesseling en Janno Vos, niet meer in te halen en met 57 punten uit negen wedstrijden kampioen in de Junioren 4e klasse. Bovendien voert Rick van der Schoot met 96% gewonnen wedstrijden momenteel de persoonlijke ranglijst aan.

Het eerste jeugdteam leed in Goirle tegen de nummer twee, SV Red Star ’58, een zwaar verlies. Het lukte alleen Lars de Laat om een partij in winst om te zetten. De nummer één, Valkenswaard, won met 8-2 van Stiphout en is met nog één wedstrijd te gaan niet meer binnen handbereik.

Ondanks dat het derde jeugdteam, dat op de eerste plaats staat in hun klasse, dit weekend niet in actie kwam is door een inhaalwedstrijd de nummer twee, Rally uit Wijk en Aalburg, hen op twee punten genaderd. Aankomend weekend zal duidelijk worden wie het kampioenschap kan gaan vieren.  

Zaterdag 3 december spelen alle jeugdteams thuis hun laatste wedstrijd in de najaarscompetitie, aanvang 10.30 uur.

SV Red Star ’58 1 – Taverbo/Sabo 1                  9-1
MTTV ’72 3 – Taverbo/Sabo 2                              2-8


Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


26-11-2016
 
 
Kampioenschap voor tweede jeugdteam Taverbo/Sabo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)