Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Merlina Singh wint Jeugdcup met afdeling Zuidwest
 

 

Merlina Singh wint Jeugdcup met afdeling Zuidwest

De Boxtelse tafeltennisster Merlina Singh heeft afgelopen weekend in Arnhem de NTTB-Jeugdcup gewonnen, een teamtoernooi met de beste welpen en pupillen van Nederland. In een zeer spannende finale won Singh met haar medespeelsters uit de afdeling Zuidwest van de afdeling Noord.

In de Jeugdcup spelen de beste speelsters per afdeling als team tegen de andere afdelingen. Ieder team bestaat uit drie welpen en drie pupillen. De Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) is onderverdeeld in acht afdelingen. Boxtel valt onder de afdeling Zuidwest. Merlina Singh behoort tot de beste tien welpen van Nederland en was zodoende geselecteerd voor het team van haar afdeling.
Het toernooi werd gespeeld op Sportcentrum Papendal. Zaterdag won de Boxtelse speelster van TTV Taverbo-Sabo samen met haar team van de afdelingen Holland-Noord en Midden. De laatste poulewedstrijd tegen Noord ging nipt verloren.

Op zondag werd Limburg in de halve finale met ruime cijfers verslagen: 11-2. Merlina speelde in dit treffen één partij en wist deze ook winnend af te sluiten. De finale tegen Noord was vervolgens wederom een uiterst spannende wedstrijd. Merlina won één van haar drie partijen en had daarmee een belangrijk aandeel in de 10-10 eindstand. Op gamesaldo ging de eindoverwinning uiteindelijk naar de afdeling Zuidwest.

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


09-07-2017
 
 
Merlina Singh wint Jeugdcup met afdeling Zuidwest
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)