Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugdteams Taverbo/Sabo
 

 

Monsterzege jeugdteams 1 en 3 Taverbo/Sabo

De jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo hebben zaterdag 29 oktober een succesvol weekend in eigen huis achter de rug. Het eerste jeugdteam dat speelde tegen hekkensluiter Stiphout deed wat er van ze verwacht werd en behaalden het maximale aantal punten. Lars de Laat, Dani de Rooij en Sjoerd van Heerebeek hadden slechts een enkele viersetter nodig om tot deze score te komen. De jongens staan met 36 punten uit zes wedstrijden nog steeds op de derde plaats in het klassement, inmiddels strak achter SV Red Star ‘58 uit Goirle die dit weekend in Stiphout slechts tot een gelijkspel kwam. Valkenswaard voert met 44 punten nog steeds de ranglijst aan.

Ook het derde jeugdteam dat Valkenswaard op bezoek had liet geen enkel punt liggen. Sanne van der Schoot, Merlina Singh en Max van Dongen wonnen al hun partijen in slechts drie games. Hierdoor staan ze met 40 punten uit vijf wedstrijden voorlopig op de eerste plaats in de ranglijst op de voet gevolgd door Rally die één wedstrijd minder gespeeld heeft. Komend weekend staat er voor dit team dan ook een spannende wedstrijd op het programma als ze in Wijk en Aalburg spelen tegen deze nummer twee.

Het tweede jeugdteam dat eveneens tegen Veldhoven speelde kwam op het nippertje tot een gelijkspel. Rick van der Schoot, die in deze competitie nog maar één punt liet liggen, won al zijn wedstrijden. Niels Wesseling, die in de eerste helft van de competitie zijn draai nog moest vinden, voegde hier heel verrassend twee punten aan toe. Hierdoor staan de jongens met 33 punten uit zes wedstrijden op de tweede plaats in het klassement, drie punten achter MTTV ’72 uit Mierlo die haar voorsprong iets heeft vergroot doordat ze dit weekend één punt meer wisten te behalen.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – Stiphout 2                   10-0
Taverbo/Sabo 2 – Veldhoven 2               5-5
Taverbo/Sabo 3 – Veldhoven 3              10-0

 

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>
 


29-10-2016
 
 
Jeugdteams Taverbo/Sabo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)