Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sanne van der Schoot 2e op NK tafeltennis
 

 

Sanne van der Schoot 2e op NK tafeltennis

Op het Nederlands Kampioenschap tafeltennis voor welpen (t/m 11 jaar) is de Boxtelse tafeltennisster Sanne van der Schoot afgelopen zaterdag 6 mei als tweede geëindigd in de D-klasse. Dankzij deze prestatie mocht zij een dag later tevens meedoen in de A-klasse, het hoogste nationale niveau.

De tienjarige Sanne is in het bezit van een D-licentie en liet op het NK in Nijmegen zien dat zij in deze categorie tot de top van Nederland behoort. De speelster van de Boxtelse tafeltennisvereniging Taverbo/SABO behaalde een hele knappe tweede plek. Dankzij dit resultaat plaatste zij zich tevens voor het NK in de A-klasse dat een dag later werd gespeeld en waaraan de beste tien welpen van Nederland deelnamen. Naast Sanne was ook haar clubgenote Merlina Singh (10) hiervoor geplaatst, dit op basis van haar A-licentie. Helaas konden beide Boxtelse meisjes in deze klasse niet voor een verrassing zorgen. Zij behaalden ieder weliswaar één overwinning in de poulefase maar dit bleek niet genoeg om zich te plaatsen voor de knock-out ronde.

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


06-05-2017
 
 
Sanne van der Schoot 2e op NK tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)