Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugdcompetitie Taverbo-Sabo
 

 

Spanning loopt op in jeugdcompetitie Taverbo-Sabo

Zaterdag 15 april stond er voor de jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo een uitwedstrijd op het programma. Met nog één wedstrijd te gaan in de voorjaarscompetitie liep voor sommige teams de spanning hoog op. Het eerste jeugdteam dat gelukkig weer kon beschikken over de eerder geblesseerde Dani de Rooij, wist in Vlijmen tegen Hooghei royaal te winnen. De Rooij liet meteen zien dat hij weer in vorm was en won al zijn partijen. Ook invaller Lars Strik won al zijn wedstrijden. Lars de Laat was tweemaal succesvol. De acht punten waren echter niet voldoende om te voorkomen dat Never Despair uit Den Bosch de kampioensvlag kon hijsen. Zij wonnen dit weekend met 2-8 van Tios ’51 en zijn met 11 punten meer dusdanig uitgelopen dat ze niet meer zijn in te halen.

Het tweede jeugdteam is echter nog steeds in de race voor het kampioenschap. Zeker nu koploper Flash uit Eindhoven afgelopen zaterdag belangrijke punten heeft laten liggen tegen middenmoter Meppers uit Heeze. Hierdoor zijn Lars Strik, Nienke Strik en Rick van der Schoot de nummer één tot op drie punten genaderd. Komende zaterdag staat er dan ook een belangrijke wedstrijd op het programma als ze in Eindhoven spelen tegen deze koploper.

Voor het derde jeugdteam, dat dit weekend niet in actie kwam, is het kampioenschap op het nippertje niet meer mogelijk. Koploper Die Meede uit Made behaalde afgelopen zaterdag de maximale score tegen hekkensluiter Waalwijk en is hierdoor niet meer in te halen.

Alle jeugduitslagen:
Hooghei 1 – Taverbo-Sabo 1                        2-8
Valkenswaard 2 – Taverbo-Sabo 2             3-7
Valkenswaard 4 – Taverbo-Sabo 4             7-3

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


15-04-2017
 
 
Jeugdcompetitie Taverbo-Sabo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)