Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tafeltennis regiokampioenschappen
 

 

Succes voor Sjoerd van Heerebeek tijdens regiokampioenschappen


Zaterdag 13  mei hebben negen jeugdleden van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo deelgenomen aan de afdelingskampioenschappen voor de regio ZuidWest in Gilze. Er werd gestreden in verschillende klasse. Sjoerd van Heerebeek die uitkwam in de jongens 2e klasse liet slechts één game liggen in de poulewedstrijden en plaatste zich hierdoor overtuigend voor de hoofdronde. In de kwartfinale won hij vlot in drie games van Jimmy Cheung (Never Despair). In de halve finale had hij het echter lastig tegen Joep Schoenmakers (ODT), de titelverdediger van 2016. Na een spannende vijfsetter trok Sjoerd nipt aan het langste eind en plaatste zich voor de finale. Hier trof hij Youri Aarden (Hotak ’68) en had hij wederom een vijfsetter nodig voordat hij de titel op zijn naam kon schrijven.

Rick van der Schoot en Lars Strik die beide eveneens uitkwamen in de jongens 2e klasse plaatste zich ook voor de hoofdronde maar werden in de kwartfinale meteen uitgeschakeld.

Dani de Rooij die uitkwam in de jongens 1e klasse en vorig jaar in de finale nog nipt verloor van titelverdediger Joep Schoenmakers plaatste zich eveneens voor de hoofronde. Hij werd in de kwartfinale echter uitgeschakeld door een Landelijk C speler die net een maatje te groot voor hem was.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


13-05-2017
 
 
Succes voor Sjoerd van Heerebeek tijdens regiokampioenschappen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)