Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd NK Zwolle
 

 

Taverbo jeugd kwalificeren voor jeugdklassentoernooi NK Zwolle

Zaterdag 21 januari vonden in Oss de Topmeerkampen plaats voor de jeugdklassen van de regio Zuidwest waarbij de spelers uit de Juniorenklassen zich konden kwalificeren voor het Jeugdklassentoernooi tijdens het NK in Zwolle. Tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo was dit jaar met acht deelnemers royaal vertegenwoordigd door de opvallend goede prestaties van het afgelopen najaarsseizoen.

Het niveau van de wedstrijden lag erg hoog en Lars Strik die uitkwam in de Junioren 4e klasse liet zien dat hij niet voor niets was uitgenodigd voor deze regionale finale want hij werd eerste in zijn klasse en heeft zich hiermee geplaatst voor de landelijke finale op zaterdag 4 maart in Zwolle. Doordat Lars Strik zijn laatste wedstrijd op het nippertje wist te winnen zorgde hij er tevens voor dat Rick van der Schoot die eerder verloor van deze tegenstander toch genoeg punten had voor een tweede plaats. Hierdoor heeft ook Rick van der Schoot zich geplaatst voor deze finale.

Spannend was het ook een paar tafels verderop waar maar liefst drie spelers van Taverbo/Sabo streden in de Junioren 1e klasse. Ook hier lag het niveau van de wedstrijden erg hoog maar Sjoerd van Heerbeek speelde een prima toernooi en wist zich met een tweede plaats eveneens te plaatsen voor de finale in Zwolle. Lars de Laat en Dani de Rooij die op het allerlaatste momenten als reserve waren toegevoegd kwamen slechts een enkele wedstrijd tot winst.

Sanne van der Schoot werd eerste in de 2e klasse Starters.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>21-01-2017
 
 
Taverbo jeugd kwalificeren voor jeugdklassentoernooi NK Zwolle
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)