Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd
 

 

Taverbo jeugd 1 spannende strijd tegen SV Red Star ’58

Zaterdag 8 oktober stond er voor het eerste jeugdteam van Taverbo/Sabo een spannende wedstrijd op het programma. Zij speelden thuis tegen de nummer twee , SV Red Star ’58 uit Goirle. De jongens begonnen sterk. Lars de Laat en Dani de Rooij wonnen ieder hun eerste partij. Sjoerd van Heerebeek had in de derde partij echter niets te vertellen en verloor deze in slechts drie games. Even leek het erop dat de jongens zich herpakten toen Dani de Rooij en Lars de Laat in de dubbel met 2-0 voor kwamen te staan. Maar de jongens wisten de voorsprong niet vast te houden en gaven de partij in de vijfde game met 9-11 nipt af. Dat gold tevens voor de daaropvolgende partij die Dani de Rooij eveneens in de vijfde game met 9-11 verloor. In het tweede gedeelte van de wedstrijd wisten Lars de Laat en Sjoerd van Heerebeek echter weer vrij makkelijk respectievelijk één en twee partijen te winnen. Hierdoor staan ze met 22 punten uit vier wedstrijden nog steeds op de derde plaats van het klassement, drie punten achter Red Star. Valkenswaard die dit weekend met 9-1 won van Stiphout lijkt met inmiddels 31 punten het seizoen te gaan bepalen.

Winst was er ook voor het tweede jeugdteam dat thuis speelde tegen koploper MTTV ’72 uit Mierlo. Rick van der Schoot won al zijn partijen. Lars Strik voegde hier nog twee punten aan toe. Samen hielden ze ook de punten van de dubbel in Boxtel. Hierdoor hebben ze met 22 punten uit vier wedstrijden de koppositie overgenomen van MTTV ’72.

Het derde jeugdteam kwam dit weekend niet in actie.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – SV Red Star ’58 1          5-5
Taverbo/Sabo 2 – MTTV ’72 3                     6-408-10-2016
 
 
Taverbo jeugd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)