Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd
 

 

Taverbo jeugd succesvol in uitwedstrijd

Zaterdag 11 februari stond er voor alle jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo een uitwedstrijd op het programma. Het eerste jeugdteam vertrok met gemengde gevoelens naar Stiphout. Afgelopen seizoen verloren ze van dit team namelijk met de maximale score. Sjoerd van Heerebeek en Dani de Rooij maakten meteen duidelijk dat ze deze keer voor de winst kwamen en pakten vlot de eerste punten. Lars de Laat had daarentegen moeite om in het wedstrijdritme te komen en het lukte hem dan ook niet om de derde partij in winst om te zetten. Daarna waren de jongens goed op stoom en namen ze een voorsprong naar 1-6. Het laatste stuk van de wedstrijd verliep echter moeizaam. Het lukte alleen Sjoerd van Heerebeek om nog een punt toe te voegen waardoor de einduitslag 3-7 werd. Hierdoor staat het eerste team met 14 punten uit twee wedstrijden op de tweede plaats in het klassement, 3 punten achter Never Despair uit Den Bosch.

Winst was er ook voor het tweede jeugdteam. Nienke Strik en Lars Strik wisten in Den Bosch bij Never Despair al hun partijen te winnen. Rick van der Schoot was tweemaal succesvol. Doordat ze ook de punten van de dubbel mee naar Boxtel wisten te nemen staat dit team met 13 punten uit twee wedstrijden eveneens op een tweede plaats in het klassement, vijf punten achter Flash uit Eindhoven, die in deze fase van de competitie al een opvallende voorsprong heeft genomen.

Alle jeugduitslagen:
Stiphout 3 – Taverbo/Sabo 1                  3-7
Never Despair 2 – Taverbo/Sabo 2      1-9
Die Meede 1 – Taverbo/Sabo 3             6-4
Unicum 2 – Taverbo/Sabo 4                  5-5

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


11-02-2017
 
 
Taverbo jeugd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)