Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/Sabo jeugd
 

 

Taverbo/Sabo jeugd mooie resultaten op NK in Zwolle

Zaterdag 2 maart hebben twee jeugdleden van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo deelgenomen aan het jeugdklassentoernooi dat gehouden werd tijdens het NK in Zwolle. Lars Strik en Rick van der Schoot hadden zich hiervoor geplaatst door de mooie resultaten die zij hadden behaald in het afgelopen seizoen. Lars Strik en Rick van der Schoot, die beide uitkwamen in de Junioren 4e klasse, wisten hun poulewedstrijden goed door te komen en werden respectievelijk eerste en tweede in hun poule. Hierdoor stonden ze in de volgende ronde echter lijnrecht tegenover elkaar.

De eerste game wist Lars Strik nog nipt te winnen maar de overige games waren overtuigend voor Rick van der Schoot die zich daarmee plaatste voor de halve finale. Helaas lukte het Rick van der Schoot, mede door gebrek aan ervaring tegen noppenspelers, niet om grip op de wedstrijd te krijgen waardoor het toernooi voor hem hier eindigde. Hij mag zich met dit resultaat echter tot de beste vier spelers van Nederland rekenen in zijn klasse.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


03-03-2017
 
 
Taverbo/Sabo jeugd mooie resultaten op NK in Zwolle
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)