Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/Sabo  jeugd
 

 

Taverbo/Sabo jeugd niet verder dan gelijkspel

Zaterdag 11 maart kwam het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo thuis tegen Hooghei 1 uit Vlijmen niet verder dan een gelijkspel. Dani de Rooij en Lars de Laat wonnen ieder hun eerste partij maar de overige partijen was Hooghei duidelijk sterker. Grote man deze wedstrijd was Sjoerd van Heerebeek die geen enkel punt liet liggen en alle drie zijn partijen met gemak won. Hierdoor staat dit team stevig op de tweede plaats met 26 punten uit vier wedstrijden, en is koploper Never Despair uit Den Bosch door de royale winst op Tios ’51 uit Tilburg van dit weekend met maar liefst 9 punten uitgelopen. Komende zaterdag staat er voor de jongens dan ook een spannende wedstrijd op het programma als ze thuis spelen tegen deze koploper, aanvang 10.30 uur.

Winst was er ook voor het tweede jeugdteam. Lars Strik was niet te kloppen en won al zijn partijen. Rick van der Schoot was tweemaal succesvol. Samen hielden ze ook de punten van de dubbel in Boxtel. Hierdoor staan ze met 27 punten uit vier wedstrijden eveneens op een tweede plaats in de ranglijst, zes punten achter Flash uit Eindhoven. Ook voor dit team staat er komende zaterdag een belangrijke wedstrijd op het programma want zij spelen eveneens thuis tegen de koploper.

Alle jeugduitslagen:  
Taverbo/Sabo 1   - Hooghei 1  5-5
Taverbo/Sabo 2 - Valkenswaard 2   6-4
Taverbo/Sabo 3    - Valkenswaard 4   4-6


Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


11-03-2017
 
 
Taverbo/Sabo  jeugd niet verder dan gelijkspel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)