Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/Sabo jeugd
 

 

Top weekend jeugd Taverbo/Sabo

Zaterdag 18 maart kreeg het eerste jeugdteam van Taverbo/Sabo koploper Never Despair uit Den Bosch op bezoek. De jongens stonden voor een pittige taak nu ze het de rest van het seizoen zonder de ernstig geblesseerde Dani de Rooij moeten doen. Sjoerd van Heerebeek begon zijn eerste partij goed en kwam vlot op een 2-0 voorsprong in games. Hij wist deze voorsprong echter niet vast te houden waardoor Never Despair het eerste punt kon noteren. De jongens wisten zich echter goed te herpakken en Lars de Laat won de tweede wedstrijd na een 2-2 in games in de vijfde game zelfs met 11-1. Verderop in de wedstrijd voegde hij hier vrij gemakkelijk nog een punt aan toe. Opvallend was dat invaller Lars Strik , die noodgedwongen voor twee teams tegelijkertijd uitkwam, al zijn partijen voor het eerste team wist te winnen en de jongens de zo gehoopte winst bezorgde. Hierdoor zijn de jongens met 32 punten uit vijf wedstrijden twee punten ingelopen op Never Despair dat met 39 punten nog steeds strak bovenaan staat.

Succes was er ook voor het derde jeugdteam dat eveneens thuis speelde tegen Never Despair. Rens Bedijn en Merlina Singh wonnen al hun partijen. Sanne van der Schoot was tweemaal succesvol. Samen met Rens Bedijn hield Sanne van der Schoot ook de punten van de dubbel in Boxtel. Hierdoor heeft dit team met 31 punten uit vier wedstrijden de koppositie overgenomen van Die Meede uit Made en zijn deze twee teams inmiddels zo ver uitgelopen dat in deze fase van de competitie eigenlijk al duidelijk is tussen welke teams de strijd om het kampioenschap zal gaan.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – Never Despair 1        6-4
Taverbo/Sabo 2 – Flash 2                        5-5
Taverbo/Sabo 3 – Never Despair 5        9-1
Taverbo/Sabo 4 – Flash 5                        6-4

 

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


18-03-2017
 
 
Taverbo/Sabo jeugd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)