Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/Sabo jeugd
 

 

Wisselend succes jeugd Taverbo/Sabo

Het eerste jeugdteam dat vorige week nog met 10-0 won van Stiphout 2 was dit weekend tegen Stiphout 3 compleet de weg kwijt. Lars de Laat en Dani de Rooij die noodgedwongen met een invaller moesten spelen wisten geen enkele partij in winst om te zetten. Hierdoor is de kans op een laatste eindsprint om Valkenswaard en SV Red Star ’58 in te halen definitief verkeken en zijn ze zelfs teruggezakt naar een vierde plaats.

Het tweede jeugdteam dat eveneens in Stiphout speelde en Rick van der Schoot noodgedwongen moest delen met het eerste team deed het verrassend goed. Rick van der Schoot won al zijn wedstrijden. Lars Strik en Niels Wesseling waren ieder tweemaal succesvol en samen namen ze ook de punten van de dubbel mee naar Boxtel. Hierdoor hebben ze met 41 punten uit zeven wedstrijden de koppositie overgenomen van MTTV ’72 die met één punt minder strak achter hen staat.

Voor het derde jeugdteam stond er een spannende wedstrijd op het programma. Zij speelde in Wijk en Aalburg tegen Rally, de nummer twee op de ranglijst. Sanne van der Schoot en Merlina Singh wisten ieder twee partijen in winst om te zetten en samen waren ze ook goed voor de punten van de dubbel. Doordat Max van Dongen op de valreep nog een punt wist toe te voegen werd een gelijkspel op het nippertje voorkomen. Hierdoor staan ze nog steeds op de eerste plaats met 46 punten uit zes wedstrijden. Directe concurrent Rally heeft echter nog steeds één wedstrijd minder gespeeld.

Alle jeugduitslagen:
Stiphout 3   Taverbo/Sabo 1 10-0
Stiphout 5   Taverbo/Sabo 2 2-8
Rally 4   Taverbo/Sabo 3  4-6

           

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


05-11-2016
 
 
Taverbo/Sabo jeugd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)