Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO jeugd
 

 

Wisselend succes start voorjaarscompetitie jeugd Taverbo/Sabo

Zaterdag 28 januari speelden alle jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo thuis hun eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie. Het eerste jeugdteam dat dit seizoen wederom uitkomt in de 1e klasse Junioren kwam tegen MTTV ’72 uit Mierlo moeizaam op gang. Lars de Laat en Dani de Rooij lieten ieder in hun eerste partij meteen punten liggen. De derde partij leek Sjoerd van Heerebeek voor een ommekeer te zorgen door in drie games vlot te winnen van de invaller van MTTV. Het lukte de jongens echter pas na de dubbel om grip op dit team te krijgen. Sjoerd van Heerebeek won al zijn partijen. Lars de Laat en Dani de Rooij voegden hier ieder nog twee punten aan toe.

Succes was er ook voor het derde jeugdteam dat met 8-2 overtuigend wist te winnen van Waalwijk. Het team dat vorig seizoen nog kampioen werd in de 2e klasse Starters maakt hiermee een prima debuut in de 5e klasse Junioren. Merlina Singh won al haar partijen. Sanne van der Schoot en Rens Bedijn waren ieder tweemaal succesvol. Hiermee voert dit team voorlopig het klassement aan, op de voet gevolgd door Die Meede uit Made die met één punt minder strak achter hen staat.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 - MTTV ’72  7-3
Taverbo/Sabo 2 - Irene 1  4-6
Taverbo/Sabo 3 - Waalwijk 2   8-2
Taverbo/Sabo 4 - Wilvo/TTV Bergeijk 2 3-7

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


28-01-2017
 
 
Wisselend succes start voorjaarscompetitie jeugd Taverbo/Sabo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)