Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO senioren
 

 

Belangrijke tafeltennis zege Taverbo/SABO

De tafeltennissers van Taverbo/SABO hebben een belangrijke stap gezet naar het kampioenschap in de hoofdklasse. In eigen huis werd het tweede team van Never Despair afgelopen zaterdag 12 november met maar liefst 9-1 aan de kant gezet. Met nog twee wedstrijden te gaan bedraagt de voorsprong op titelconcurrent Middelburg twee punten.

Middelburg, de enig overgebleven concurrent van Taverbo/SABO, had op vrijdagavond de druk flink opgevoerd middels een 8-2 overwinning op Belcrum. Om Middelburg voor te blijven op de ranglijst wist Taverbo/SABO derhalve wat hen verwacht werd, namelijk met ruime cijfers winnen van het op papier sterke Never Despair 2.

Aan deze opdracht werd uiteindelijk voldaan, maar dit ging zeker niet zonder slag of stoot. De Bossche ploeg bood prima tegenstand, maar dit was zo’n dag dat alles de goede kant op viel voor de Boxtelaren. Zo wisten Michel Sperling en Teun Vlaminckx het belangrijke dubbelspel in vijf games over de streep te trekken en kwam Stefan Bernhardt tegen naamgenoot Stefan Langemeijer terug uit geslagen positie en wist hij een 2-0 achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning. Alleen aanvoerder Vlaminckx liet zich in de laatste partij van de dag nog verrassen door de taaie Richard Driessen. Sperling lijkt na zijn triomf op de Open Boxtelse Kampioenschappen zijn vorm eindelijk te hebben gevonden en bleef vandaag ouderwets ongeslagen. Ook Bernhardt schreef drie winstpartijen bij waardoor het treffen eindigde in 9-1 voor de thuisploeg.

Dankzij deze eclatante zege verdubbelde Taverbo/SABO de voorsprong op Middelburg tot twee punten. Met nog twee wedstrijden te gaan is de titelstrijd in de hoofdklasse ongemeen spannend. De Zeeuwen dienen nog tweemaal naar Den Bosch af te reizen om te spelen tegen de beide teams van Never Despair. Taverbo/SABO wacht over twee weken nog de lastige uitwedstrijd tegen The Back Hands maar heeft in de laatste speelronde tegen hekkensluiter Never Despair 4 het thuisvoordeel. 

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


12-11-2016
 
 
Taverbo/SABO senioren
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)