Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO senioren
 

Eerste verliesbeurt Taverbo/SABO

Voor het eerst dit seizoen hebben de tafeltennissers van Taverbo/SABO een nederlaag moeten incasseren. In Zoetermeer werd zaterdag met 6-4 verloren van Enjoy&Deploy Taverzo. De strijd in de landelijke derde divisie ligt echter nog volledig open.

Voor aanvang van de wedstrijd kreeg Taverbo/SABO al een kleine tegenslag te verwerken. Marlotte Staps lag ziek op bed en dus moest de nog altijd licht geblesseerde aanvoerder Teun Vlaminckx eerder dan gepland zijn rentree maken in de hoofdmacht. Vlaminckx was ruim een maand uit de roulatie en het gebrek aan wedstrijdritme en power in de benen brak hem deze avond op. Tactisch kon de Boxtelse captain goed meekomen maar het bleek niet genoeg voor een winstpartij.
Gelukkig voor de Boxtelaren is kopman Michel Sperling momenteel in topvorm. Hij zette zijn winnende reeks voort en bleef ook vandaag ongeslagen. Clubkampioen Stefan Bernhardt deed ook een duit in het zakje en zorgde met een winstpartij dat de nederlaag beperkt bleef tot 6-4.

Na drie van de tien speelronden is er in deze competitie nog helemaal niets beslist. Het verschil tussen de koploper en de hekkensluiter bedraagt slechts twee punten. Taverbo/SABO bezet momenteel de gedeelde laatste plaats, samen met Hilversum. Die ploeg komt over drie weken, wanneer de competitie wordt hervat, naar Boxtel. Ook dat belooft weer een uitermate spannende confrontatie te worden.

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>

 18-02-2017
 
 
Eerste verliesbeurt Taverbo/SABO
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)