Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hilversum H3 - Taverbo Sabo H1
 

 

Taverbo/SABO wacht zinderend slot

In de voorlaatste speelronde van de NTTB-competitie hebben de tafeltennissers van Taverbo/SABO een grote kans laten liggen om zich veilig te spelen. In en tegen Hilversum wist de ploeg een ruime voorsprong niet in winst om te zetten: 5-5. Nu zal handhaving in de landelijke derde divisie bewerkstelligd moeten worden in een ultieme degradatiekraker tegen directe concurrent Megacles, dat komende zaterdag naar Boxtel komt.

Zaterdagmiddag reisde het Boxtelse vaandelteam af naar Hilversum voor een treffen met het derde team van de plaatselijke tafeltennisvereniging. Het eerste duel tussen beide ploegen, eerder dit seizoen, kende een zeer bijzonder scoreverloop. Taverbo/SABO wist in eigen huis toen een schier onoverbrugbare 0-4 achterstand nog in winst om te zetten. Deze keer verliep de wedstrijd volgens een omgekeerd scenario. De Boxtelaren, met Michel Sperling, Marlotte Staps en Stefan Bernhardt in de gelederen, namen direct een voorsprong en hielden die lang vast. Bij een 5-2 tussenstand leek Taverbo/SABO op weg naar een belangrijke overwinning, maar kwam er toch nog een kink in de kabel. Zodoende wist Hilversum alsnog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Met name de drie verliespartijen van Bernhardt deden pijn. De Bestenaar in Boxtelse dienst speelde een ongelukkige wedstrijd. In zijn tweede partij leidde hij soeverein tegen de Hilversumse kopman Jan Dubelaar. Bernhardt won de eerste twee games met 11-5 en 11-1, maar om onverklaarbare reden raakte hij in het vervolg de grip op de wedstrijd volledig kwijt en moest hij de overwinning alsnog aan zijn tegenstander laten. Ook tegen invaller Sander van Buul ging Bernhardt in vijf games ten onder. Omdat ook Sperling en Staps  hun laatste partij verloren en zodoende allebei op twee overwinningen bleven steken, moest de Boxtelse ploeg genoegen nemen met een gelijkspel.

Dit betekent dat alles aankomt op de laatste wedstrijd van het seizoen. Megacles, dat verrassend kampioen Avanti op een gelijkspel wist te houden, is nu de belangrijkste concurrent. De Limburgers staan twee punten achter op Taverbo/SABO en worden komende zaterdag in Boxtel verwacht voor de allesbeslissende degradatiekraker. Bij winst of een gelijkspel blijven de Boxtelaren sowieso in de derde divisie. Bij een nederlaag wipt Megacles over de Boxtelse ploeg heen en zijn de kansen op handhaving uiterst gering. Men is dan afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tussen Hilversum en ODT, die beiden boven Taverbo/SABO op de ranglijst staan. Spanning is gegarandeerd, dus het belooft een hele mooie wedstrijd te gaan worden. Publiek is van harte welkom om de Boxtelaren aan te moedigen en te behoeden voor een afdaling naar de afdelingscompetitie. De wedstrijd wordt gespeeld in het onderkomen van Taverbo/SABO aan de Voetboog op Munsel, waar om 15.00u de eerste bal geslagen zal worden.

Taverbo/Sabo
Tafeltennis
Uitslagen NTTB-competitie ronde 9:  10-04-2017  / 16-04-2017
Senioren
Hilversum 3 - Taverbo/Sabo 1 5 - 5 
Red Star '58 2 - Taverbo/Sabo 2 3 - 7
Belcrum 3 - Taverbo/Sabo 3 5 - 5
Veldhoven 2 - Taverbo/Sabo 4 10 - 0
Always Fair 1 - Taverbo/Sabo 5 7 - 3
Always Fair 2 - Taverbo/Sabo 6 6 - 4
Red Star '58 4 - Taverbo/Sabo 7 8 - 2
OTTC 4 - Taverbo/Sabo 8 10 - 0
Always Fair 4 - Taverbo/Sabo 9 4 - 6
Jeugd
Hooghei 1 - Taverbo/Sabo 1 2 - 8
Valkenswaard 2 - Taverbo/Sabo 2 3 - 7
Valkenswaard 4 - Taverbo/Sabo 4 7 - 3Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


15-04-2017
 
 
Taverbo/SABO wacht zinderend slot
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)