Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo senioren
 

 

Sperling slaat Taverbo/SABO naar puntendeling

Ook de tweede wedstrijd van Taverbo/SABO in de derde divisie is geƫindigd in een gelijkspel. In eigen huis werd titelfavoriet Avanti op 5-5 gehouden. Dit was vooral te danken aan Michel Sperling, die drie partijen wist te winnen. Naast de winst in al zijn enkelpartijen had Sperling tevens een belangrijk aandeel in het dubbelspel dat hij samen met Marlotte Staps in winst om wist te zetten. Staps won in het vervolg nog een enkelpartij. Stefan Bernhardt was in zijn eerste partij van de dag dichtbij de zege maar moest de winst met 11-9 in de vijfde game aan zijn tegenstander laten.

Al met al gaf een puntendeling de krachtsverhoudingen goed weer. Aan het feit dat vele games slechts met minimaal verschil beslist werden was te zien dat de spelers van beide verenigingen bijzonder aan elkaar gewaagd waren. Dit geldt overigens eveneens voor de competitie in het algemeen. Na twee wedstrijden staan alle clubs nog erg dichtbij elkaar. Taverbo/SABO staat met tien punten voorlopig op een keurige derde plaats, maar de onderste drie teams staan allen slechts op een punt achterstand. Een van hen is komende zaterdag de tegenstander. De Boxtelaren reizen dan af naar Zoetermeer voor een duel met de bijna-naamgenoten van Taverzo.

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


11-02-2017
 
 
Sperling slaat Taverbo/SABO naar puntendeling
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)