Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO 1

 

 

Taverbo/SABO 1 blijft lijstaanvoerder

Het eerste team van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO heeft middels een 8-2 overwinning op Never Despair 4 de koppositie in de hoofdklasse gehandhaafd. Halverwege het seizoen heeft de Boxtelse ploeg een marge van twee punten op naaste concurrent TTC Middelburg. Stefan Bernhardt kende een uitstekend debuut door al zijn partijen te winnen.

In Den Bosch kwam Taverbo/SABO zaterdagmiddag eigenlijk nimmer in de problemen tegen de hekkensluiter. Alleen het teruggekeerde talent Ronny Struyk wist het de Boxtelaren echt lastig te maken. Zowel Michel Sperling als aanvoerder Teun Vlaminckx verslikte zich in de Bossche hardhitter. De overige partijen werden allemaal een prooi voor Taverbo/SABO waardoor er aan het eind van de middag een uitslag van 2-8 op het scorebord stond. Na een welverdiende vakantie maakte Stefan Bernhardt deze middag eindelijk zijn debuut in de hoofdmacht. De regerend clubkampioen liet direct zien van grote waarde te zijn voor zijn ploeg. Hij won soeverein al zijn partijen en had zodoende een belangrijk aandeel in de ruime overwinning. Dankzij deze zege staat Taverbo/SABO halverwege het seizoen aan kop van de ranglijst. Alleen TTC Middelburg, dat zelf dit weekend met 9-1 van Never Despair 2 won, kan met een achterstand van twee punten nog enigszins in het spoor blijven van de Boxtelaren.
Niet alleen Taverbo/SABO 1 is op kampioenskoers. In de eerste klasse won Taverbo/SABO 3 deze week met 9-1 van Stiphout en nam zodoende twee punten afstand van naaste belager Deurne. Ook Taverbo/SABO 4 heeft in de tweede klasse de titel in het vizier. In Vught werd PJS met 8-2 opzij gezet en de ploeg heeft nu een voorsprong van vijf punten op de nummers twee en drie.

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


22-10-2016
 
 
Taverbo/SABO 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)