Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO 1
 

 

Taverbo/SABO 1 blijft winnen

De tafeltennissers van Taverbo/SABO hebben ook hun vierde wedstrijd van het seizoen gewonnen. In eigen huis werd titelconcurrent The Back Hands uit Sint Willebrord met 6-4 opzij gezet. Men had hierbij wel het geluk dat de Willebrordse kopman de laatste partij van de dag aan zich voorbij moest laten gaan waardoor de Boxtelaren de winst in de schoot geworpen kregen.  Voor aanvang van het duel werd verwacht werd dat Stefan Bernhardt zijn eerste speelminuten in de hoofdmacht zou gaan maken. De clubkampioen is echter pas een weekje terug van een lange vakantie en mist daardoor nog wedstrijdritme. Derhalve werd besloten om zijn debuut nog even uit te stellen en stond Marlotte Staps ook deze keer in de basisopstelling. 

Dit bleek een goede zet te zijn geweest. In de tafeltennishal aan de Voetboog ontspon zich een gelijkopgaande strijd.  Michel Sperling is zijn vormcrisis nog altijd niet te boven en kwam niet verder dan een winstpartij. Aanvoerder Teun Vlaminckx moest voor het eerst dit seizoen genoegen nemen met minder dan twee winstpartijen en bleef eveneens op een puntje steken. Gelukkig voor Taverbo/SABO kon Staps de opgelopen schade vakkundig herstellen. De Boxtelse kopvrouwe won twee partijen en pakte samen met Sperling ook de winst in het dubbelspel. Bij een stand van 5-4 in Boxtels voordeel leek een spannend duel tussen Staps en de ongeslagen kopman van The Back hands, Richard Verstijlen, de beslissing te gaan brengen. Verstijlen had echter in zijn eerste partij tegen Sperling al last gekregen van zijn knie. Zijn eerste twee wedstrijden wist hij, ondanks deze kwetsuur,  nog wel winnend af te sluiten maar tegen Staps zag hij voor zichzelf geen winstkansen en besloot hij op te geven voordat er nog maar een bal geslagen was.

Een gelukje voor Taverbo/SABO, maar wel eentje dat de ploeg prima kan gebruiken in de strijd om het kampioenschap. De Boxtelse formatie heeft nu een voorsprong van drie punten te pakken op zowel The Back Hands als Middelburg. In de laatste speelronde van de eerste competitiehelft gaat Taverbo/SABO  nog op bezoek bij hekkensluiter Never Despair 4. Een overwinning in Den Bosch houdt de Boxtelaren aan kop van de ranglijst en de titel in zicht.

Taverbo/Sabo
Tafeltennis
NTTB Competitie: Uitslagen Ronde 4 (03 okt – 10 okt)
Senioren
Taverbo/Sabo 1  - The Back Hands 1  6 - 4 
Taverbo/Sabo 2  - Een en Twintig 1  8 - 2 
Taverbo/Sabo 3  - Deurne 1  5 - 5 
Taverbo/Sabo 4  - OTTC 1  9 - 1 
Son en Breugel 1  - Taverbo/Sabo 5  1 - 9 
Taverbo/Sabo 6  - Flash 4  3 - 7 
Taverbo/Sabo 7  - ASIO 2  7 - 3 
Taverbo/Sabo 8  - JCV 9  5 - 5 
Taverbo/Sabo 9  - Kruiskamp 81 4  8 - 2 
Jeugd
Taverbo/Sabo 1  - SV Red Star '58 1  5 - 5 
Taverbo/Sabo 2  - MTTV '72 3  6 - 4 

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


08-10-2016
 
 
Taverbo/SABO 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)