Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo H1 - ODT
 

 

Taverbo/SABO doet goede zaken

In de strijd om handhaving in de landelijke derde divisie heeft Taverbo/SABO dit weekend goede zaken gedaan. Dankzij een 6-4 zege in eigen huis op hekkensluiter ODT staan de Boxtelaren nu ruim boven de degradatiestreep.

Het belang van de wedstrijd tegen ODT uit Roosendaal was voor de spelers van Taverbo/SABO meer dan duidelijk en zij lieten er in de beginfase van het duel dan ook geen gras over groeien. Marlotte Staps, Michel Sperling en Stefan Bernhardt lieten hun tegenstanders direct zien dat er deze zaterdagmiddag weinig voor hen te halen viel in Boxtel. De eerste vier partijen gingen allemaal naar Taverbo/SABO. Pas toen Sperling in de vijfde partij een 2-0 voorsprong verspeelde tegen ODT’s kopman Sjoerd Broos kwamen de gasten wat beter in de wedstrijd. Ook de zesde partij eindigde in een Roosendaalse zege. Overwinningen van Bernhardt en Sperling verzekerden Taverbo/SABO vervolgens van de winst, welke zelfs nog wat hoger uit had kunnen vallen. De laatste twee partijen van de dag gingen beiden echter nipt in vijf games verloren, waardoor de score uiteindelijk op zes punten bleef steken.

Al met al een prima resultaat voor het Boxtelse vlaggenschip, dat zichzelf nu terugvindt op een vierde plaats. Het gat naar de nummer vijf bedraagt vijf punten. Een mooie marge maar Taverbo/SABO kan het zich absoluut nog niet permitteren om lekker achterover te leunen en de teugels te laten vieren. Komende zaterdag wacht immers het zware uitduel met koploper Avanti uit Hazerswoude-Dorp.

Taverbo/Sabo, tafeltennis
Uitslagen NTTB ronde 6
Senioren
Taverbo/Sabo 1 - ODT 1 6 - 4
Taverbo/Sabo 2 - Die Meede 1 4 - 6
Taverbo/Sabo 3 - Veldhoven 1 6 - 4
Taverbo/Sabo 4 - Deurne 1 1 - 9
Taverbo/Sabo 5 - Never Despair 6 5 - 5
Taverbo/Sabo 6 - Attaque 3 8 - 2
Taverbo/Sabo 7 - LUTO 6 8 - 2
Taverbo/Sabo 8 - ROTAC '82 4 7 - 3
Jeugd
MTTV '72 2 - Taverbo/Sabo 1 3 - 7
Irene 1 - Taverbo/Sabo 2 2 - 8
Waalwijk 2 - Taverbo/Sabo 3 0 - 10
Wilvo/ttv Bergeijk 2 - Taverbo/Sabo 4 4 - 6


Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


25-03-2017
 
 
Taverbo H1 - ODT
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)