Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Avanti - Taverbo/SABO
 

 

Taverbo/SABO niet opgewassen tegen koploper

De tafeltennissers van Taverbo/SABO zijn er zaterdag 1 april niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen. Op bezoek bij titelfavoriet Avanti uit Hazerswoude-Dorp werd met 7-3 verloren. De strijd voor lijfsbehoud in de landelijke derde divisie is met nog drie wedstrijden te gaan ongekend spannend.

Even leek het erop alsof Taverbo/SABO voor een sensatie zou gaan zorgen. De Boxtelaren leidden halverwege het duel met 3-2, dankzij twee overwinningen van kopman Michel Sperling en een gewonnen dubbelspel van Sperling samen met Marlotte Staps. Daarbij moet wel worden aangetekend dat alle Boxtelse overwinningen met minimaal verschil in de beslissende vijfde game werden behaald. De twee partijen die Avanti wist te winnen werden daarentegen redelijk overtuigend binnengeslagen.
Dit scoreverloop maakte al duidelijk dat Taverbo/SABO op de tenen moest lopen om de koploper bij te kunnen houden. Dit bleek dan ook in het restant van de wedstrijd want de overige vijf partijen gingen allemaal naar de thuisploeg. In de laatste twee partijen van de dag kwamen Sperling en Staps nog dichtbij een zege maar ditmaal vielen de vijfgamers, vanuit Boxtels oogpunt gezien, de verkeerde kant op.
Dat Avanti kampioen gaat worden staat na deze wedstrijd wel vast. De strijd tegen degradatie is daarentegen razend spannend. Hekkensluiter ODT, dat vorige week nog door Taverbo/SABO met 6-4 aan de kant werd gezet, boekte een monsterzege op Megacles en doet nu ineens weer volop mee. Evenals Taverzo, dat met 6-4 wist te winnen van Hilversum. De nummers twee en zes staan slechts vier punten uit elkaar. De uiteindelijke nummers vijf en zes degraderen naar de afdelingscompetitie. Taverbo/SABO bezet momenteel de vierde plek. Komend weekend wordt wederom erg belangrijk voor het Boxtelse tafeltennis. Dan komt de huidige rodelantaarndrager Taverzo op bezoek in Boxtel.

Taverbo/sabo
Tafeltennis
Uitslagen NTTB-competitie: wedstrijden 27-03-2017 t/m 01-04-2017
TTVE 1 - Taverbo/Sabo 3 0 - 10
Taveres 1 - Taverbo/Sabo 4 8 - 2
Irene 4 - Taverbo/Sabo 5 5 - 5
TTCV Van Herwaarden 9 - Taverbo/Sabo 6 2 - 8
Irene 7 - Taverbo/Sabo 7 10 - 0
Never Despair 10 - Taverbo/Sabo 8 2 - 8
JCV 9 - Taverbo/Sabo 9 7 - 3
Jeugd NTTB
Taverbo/Sabo 1 - Stiphout 3 5 - 5
Taverbo/Sabo 2 - Never Despair 2 7 - 3
Taverbo/Sabo 3 - Die Meede 1 2 - 8
Taverbo/Sabo 4 - Unicum 2 6 - 4


Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


01-04-2017
 
 
Taverbo/SABO
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)