Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO senioren
 

 

Taverbo/SABO puntje dichter bij titel

Het eerste team van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO heeft dit weekend goede zaken gedaan. De ploeg won in eigen huis met 8-2 van Belcrum en liep zodoende een puntje uit op concurrent TTC Middelburg. Taverbo/SABO gaat nu met een voorsprong van drie punten aan de leiding in de hoofdklasse.

Aanvankelijk was het de planning dat Marlotte Staps slechts de eerste drie wedstrijden mee zou spelen. Toen eenmaal bleek dat Taverbo/SABO dit seizoen echt een hele serieuze kans op het kampioenschap heeft is die planning echter overboord gegooid. Staps stond afgelopen zaterdag tegen het Bredase Belcrum alweer voor de vijfde keer in de basisopstelling. Ook dit keer was de Boxtelse kopvrouwe weer goed voor drie winstpartijen. Voor het eerst dit seizoen won ook Michel Sperling al zijn wedstrijden. De afgelopen weken worstelde hij nogal eens met zijn vorm maar mogelijk is dit resultaat voor hem de opmaat naar een sterke tweede seizoenshelft. Stefan Bernhardt moest alleen in de Bredase kopman Peter Kooremans zijn meerdere erkennen en kende in zijn overige partijen weinig problemen. Omdat het dubbelspel naar Belcrum ging eindigde het treffen uiteindelijk in 8-2.
Met deze acht punten loopt Taverbo/SABO een puntje uit op TTC Middelburg dat zelf met 7-3 te sterk was voor The Back Hands. De Boxtelse ploeg heeft nu een voorsprong van drie punten op de enige overgebleven concurrent. Komende vrijdag kan er een hele belangrijke slag geslagen worden wanneer beide kampioenskandidaten elkaar treffen in Middelburg. Bij een Boxtelse zege kan er heel voorzichtig alvast een flesje champagne koud gezet worden.

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


29-10-2016
 
 
Taverbo/SABO puntje dichter bij titel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)