Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO senioren
 

 

Taverbo/SABO verliest maar behoudt leiding

Voor het eerst dit seizoen zijn de tafeltennissers van Taverbo/SABO tegen een nederlaag aangelopen. In een rechtstreeks duel om de koppositie in de hoofdklasse gingen de Boxtelaren in en tegen Middelburg met 6-4 ten onder. Ondanks deze verliesbeurt staat Taverbo/SABO nog altijd bovenaan de ranglijst.

Helemaal in de uithoek van de afdeling ZuidWest stond vrijdagavond de topper tussen de beide titelkandidaten in de hoofdklasse op het programma. Taverbo/SABO was al vroeg naar Middelburg afgereisd om een optimale voorbereiding te kunnen draaien en trad aan met Marlotte Staps, Michel Sperling en Stefan Bernhardt. Alle drie behaalden zij één winstpartij. Staps en Sperling zegevierden eveneens in het dubbelspel. In de overige partijen was de Boxtelse ploeg zeker niet kansloos maar steeds trokken de Middelburgers aan het langste eind. Sperling en Bernhardt wonnen eenvoudig van de op papier zwakste speler aan Middelburgse kant. Staps verloor verrassend van die zelfde speler maar revancheerde zich in de laatste partij van de avond met een uiterst knappe 3-0 overwinning op voormalig 1e divisiespeler Riny Kasse.
Een cruciaal puntje, want de uiteindelijke 6-4 nederlaag bleek voor Taverbo/SABO precies genoeg om de eerste positie op de ranglijst te behouden. Met nog drie wedstrijden te gaan bedraagt de voorsprong op Middelburg nog slechts een punt. Het slot van de competitie belooft dus ongemeen spannend te worden. 

Tafeltennis 
Taverbo/Sabo
NTTB-competitie, uitslagen 31-10/ 5-11
Senioren
TTC Middelburg 3 - Taverbo/Sabo 1 6 - 4
TTCV 3 - Taverbo/Sabo 2 2 - 8
Valkenswaard 1 - Taverbo/Sabo 3 3 - 7
Never Despair 6 - Taverbo/Sabo 4 1 - 9
Taverbo/Sabo 5 - ATTC '77 2 3 - 7
Taverbo/Sabo 6 - ttv Bergeijk 5 2 - 8
Taverbo/Sabo 7 - OTTC 7 9 - 1
Taverbo/Sabo 8 - Always Fair 4 5 - 5
Taverbo/Sabo 9 - JCV 10 7 - 3
Jeugd
Stiphout 3 - Taverbo/Sabo 1 10 - 0
Stiphout 5 - Taverbo/Sabo 2 2 - 8
Rally 4 - Taverbo/Sabo 3 4 - 6


Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


05-11-2016
 
 
Taverbo/SABO senioren
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)