Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO senioren
 

 

Taverbo/SABO verliest nipt van Megacles

Het is Taverbo/SABO niet gelukt om de stunt van vorige week, toen het tegen Hilversum een 0-4 achterstand nog in een overwinning om wist te zetten, een vervolg te geven. In Weert gingen de Boxtelaren ditmaal met 6-4 onderuit tegen Megacles.

Het waren stuk voor stuk spannende partijen die door de beide ploegen op tafel werden gelegd. Het was dan ook lang onduidelijk welk team er deze avond met de winst vandoor zou gaan. Bij een 4-4 tussenstand verzuimde aanvoerder Teun Vlaminckx om Taverbo/SABO op voorsprong te zetten. De nestor van het Boxtelse vaandelteam nam een 2-0 voorsprong maar ging in de daaropvolgende drie games steeds met 11-9 de boot in. Marlotte Staps, die evenals Michel Sperling al twee partijen had gewonnen deze zaterdag, kon in het treffen met de sterke Limburgse kopman Kamil Sadlowski de stand nog gelijktrekken maar slaagde daar helaas niet in. Ze won nog wel de eerste game maar in het vervolg bleek Sadlowski te sterk en zodoende ging Megacles er met de overwinning vandoor.

Doordat beide andere wedstrijden in de poule in 9-1 geëindigd zijn is er voor het eerst dit seizoen een duidelijk verschil in punten tussen de kop en de staart van de ranglijst. Taverbo/SABO staat er, als het gaat om handhaving in de derde divisie, nog altijd goed voor. Directe degradatieconcurrent ODT heeft dit weekend een flinke tik te verwerken gekregen en kan komende zaterdag wellicht de knock-out uitgedeeld worden wanneer de Roosendalers naar Boxtel komen.

Taverbo/Sabo
Uitslagen NTTB – competitie, tafeltennis
13-03-2017 t/m 20-03-2017
Senioren
Megacles 1 - Taverbo/Sabo 1 6 - 4
TTC Middelburg 2 - Taverbo/Sabo 2 6 - 4
The Back Hands 3 - Taverbo/Sabo 3 0 - 10
JCV 2 - Taverbo/Sabo 4 10 - 0
JCV 5 - Taverbo/Sabo 5 6 - 4
ASIO 1 - Taverbo/Sabo 6 7 - 3
Die Meede 6 - Taverbo/Sabo 7 7 - 3
Return Oss 4 - Taverbo/Sabo 8 3 - 7
Smash '73 3 - Taverbo/Sabo 9 8 - 2
Jeugd
Taverbo/Sabo 1 - Never Despair 1 6 - 4
Taverbo/Sabo 2 - Flash 2 5 - 5
Taverbo/Sabo 3 - Never Despair 5 9 – 1
Taverbo/Sabo 4 - Flash 5 6 - 4


Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


18-03-2017
 
 
Taverbo/SABO verliest nipt van Megacles
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)