Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie van start

Op maandag 25 september a.s. gaat de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) van start met het seizoen 2017-2018. Er doen net als vorig jaar weer negen teams mee. De wedstrijden worden gespeeld op maandagavond en beginnen tussen 20.00 uur en 20.30 uur en duren tot ongeveer 23.00 uur. Er wordt gespeeld in de speelzaal van Tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo aan de Voetboog. Kampioen van vorig seizoen Taverbo-Sabo 3 moet het dit seizoen doen zonder Daan de Koning die goed was voor 41 winstpunten uit 45 gespeelde wedstrijden. Dat betekent dat er dit jaar weer een openstrijd om het kampioenschap zal zijn zonder dat er een favoriet valt aan te wijzen.
Het programma voor a.s. maandag is als volgt:
De Dommel                          -            Taverbo-Sabo 3          
De Firma Fotografie            -            Taverbo-Sabo 2                           
Rotsvast                                -             De Horntreffers

De voor 25 september geprogrammeerde wedstrijd tussen de teams van Grand Café Rembrandt en Taverbo-Sabo 1 is uitgesteld wegens blessures van twee spelers van Taverbo-Sabo 1 en wordt op een later tijdstip ingehaald. Het team van Taverbo-Sabo 4 is speelvrij.

Als u interesse heeft voor deze leuke sport voor alle leeftijden en eens naar onze wedstrijden wilt komen kijken bent u van harte welkom in onze speelzaal aan de Voetboog 18 te Boxtel.
Ad Brekelmans
Competitieleider

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


20-09-2017
 
 
Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie van start
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)