Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC start seizoen 2017-2018
 

 

BRTC start seizoen 2017-2018 met twee wedstrijden gelijkspel

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) werd het seizoen 2017-2018 geopend met slechts twee wedstrijden omdat de andere twee die op het programma stonden wegens omstandigheden moesten worden uitgesteld. De verrassende nummer drie van het vorig seizoen Rotsvast trad aan tegen De Horntreffers.

Het werd een gelijk opgaande strijd waarin pas in de allerlaatste wedstrijd de beslissing over de einduitslag kwam. In die laatste partij wist Erik van der Sloot in de vijfde en beslissende game
met 11-4 van de moegestreden Ad van Weert te winnen en zo het gelijkspel voor team Rotsvast veilig te stellen. Erik had eerder ook van Wim van Aarle en Hans van Weert gewonnen. Voor Rotsvast scoorde Geerta Pluut het vierde punt. Het vijfde punt werd gehaald door winst in het dubbelspel. Hierin was Erik van der Schoot samen met Bart Theeuwes te sterk voor Wim van Aarle en Hans van Weert. Voor De Horntreffers wonnen Hans en Wim elk twee enkelspelen, Ad van Weert haalde een punt door winst op Bart Theeuwes. Eindstand 5-5.

De andere wedstrijd tussen De Firma Fotografie en Taverbo-Sabo 2 eindigde ook in een gelijkspel maar hier ging de strijd niet zo gelijk op als in de andere wedstrijd. De Firma Fotografie nam een 4-2 voorsprong door winst van Stef Schellekens op Hans Fonken en Joop van Eijk terwijl Gabriël Valks ook van Hans Fonken wist te winnen. Nick van de Laak zorgde met zijn zege op Joop van Eijk voor het vierde punt. Lothar Groth was goed voor winst op Gabriél Valks en samen met Joop van Eijk zorgde hij voor de winst in het dubbelspel. Voor De Firma Fotografie kon alleen Gabriël nog voor een punt zorgen omdat Lothar Groth ook zijn overige twee enkelspel won en Hans Fonken te sterk bleek voor Nick van de Laak zij het dat dit punt pas in de laatste beslissende vijfde game tot stand kwam. Eindstand 5-5. Door deze uitslagen en het niet doorgaan van de geplande wedstrijden is geen ranglijst op te maken.

 

Programma van volgende week
De Dommel       - Taverbo-Sabo 4   
De Firma Fotografie    - Taverbo-Sabo 3 
Grand Café Rembrandt   - Taverbo-Sabo 2
Rotsvast     - Taverbo-Sabo 1   

      

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


25-09-2017
 
 
BRTC start seizoen 2017-2018 met twee wedstrijden gelijkspel
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)