Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

De Firma Fotografie neemt de leiding in de BRTC

De Firma Fotografie wint ruim met 8-2 van Grand Café Rembrandt en neemt de leiding in de BRTC.

Topper tussen kampioen Taverbo-Sabo 3 en nummer twee van vorig jaar Taverbo-Sabo 1 eindigt in gelijkspel en daarmee blijft Taverbo-Sabo 3 stevig op de tweede plaats. De Horntreffers en Rotsvast winnen met kleinst mogelijk verschil van Taverbo-Sabo 4 en De Dommel en rukken op naar de derde plaats op de ranglijst. Niet spelend Taverbo-Sabo 2 naar laatste plaats verwezen.
 

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) was op de derde speeldag het team De Firma Fotografie de grote winnaar. Vol overtuiging begonnen Stef Schellekens en Jordy en Henk van de Laak aan de wedstrijd en na vijf gespeelde partijen stond en 5-0 op het scorebord in hun voordeel.
Jordy had zijn beide enkelspelen gewonnen en Stef en Henk beide één. Jordy van de Laak zorgde samen met vader Henk voor de winst in het dubbelspel tegen Gerrie Hoenselaars en Ad Brekelmans. Jordy won ook zijn partij van Ad Brekelmans en Stef en Henk wonnen van Arnold van der Heijde die deze keer voor Grand Café Rembrandt niet tot scoren kwam. Gerrie en Ad zorgden ieder voor een punt door winst op Stef en Henk. Eindstand 8-2 in het voordeel van De Firma Fotografie.

In de topper tussen de nummers één en twee van het vorig seizoen Taverbo-Sabo 3 en
Taverbo-Sabo 1 was het gemis van Daan de Koning bij Taverbo-Sabo 3 duidelijk te merken. Eline Hermans die pas enkele maanden tafeltennist deed haar uiterste best maar was niet opgewassen tegen de drie geroutineerde tegenstanders Ronald van Dael, Frans van Dun en Cees Hems. Aan Eline werd geen enkele game gegund bleef dus puntloos. Daar stond tegenover dat Uschi Meeuwis dit volledig compenseerde door alle drie haar enkelspelen te winnen en ook Henk IJsseldijk deed een flinke duit in de zak door van Cees en Frans van Dun tee winnen. Hij moest alleen de winst aan Ronald van Dael laten zij het dat dit pas in de verlenging van de vijfde game gebeurde die Ronald uiteindelijk met 12-10 won. Het dubbelspel was voor Frans van Dun en Ronald van Dael en daarmee kwam er een gelijkspel op het wedstrijdformulier. Eindstand 5-5.

De twee overige wedstrijden eindigden beide in 6-4 en dat was voor team Rotsvast een grote tegenvaller omdat tegenstander De Dommel met slechts twee spelers aan de tafel kon staan en daardoor al met 3-0 achter kwam te staan. Dinie van den Nieuwenhuizen en Erik van der Schoot van Rotsvast wonnen beide van Wim Jansen maar Ad de Man was voor hun en ook voor Bart Theeuwes een maatje te groot. Bart moest ook zijn partij tegen Wim Jansen gewonnen geven hoewel dit pas in de vijfde beslissende game gebeurde met het kleinst mogelijke verschil van twee punten 11-9.
Eindstand 6-4 in het voordeel van Rotsvast.

De wedstrijd tussen De Horntreffers en Taverbo-Sabo 4 ging de eerste helft gelijk op omdat Ad en Hans van Weert hun partijen tegen Toon van Geel in winst om wisten te zetten en zodoende twee punten voor De Horntreffers aan lieten tekenen. Mari Smits en Peter de Rooij wonnen hun eerste enkelspelen echter van Wim van Aarle en Hans van Weert en Peter won samen met Toon van Geel het dubbelspel waardoor er een tussenstand van 3-2 op het formulier stond in het voordeel van Taverbo-Sabo 4. De volgende drie partijen gingen naar De Horntreffers waardoor de wedstrijd in een beslissende plooi werd gelegd. De twee laatste punten werden gedeeld omdat Wim van Aarle zijn partij tegen Toon van Geel verloor en alleen tegen Peter de Rooij tot winst was gekomen. Ad van Weert zorgde in de allerlaatste partij voor de winst voor de Horntreffers door ook zijn derde enkelspel in een zege om te zetten tegen Peter de Rooij. Eindstand 6-4 voor De Horntreffers.

Het niet spelend team van Taverbo-Sabo 2 tuimelde door deze resultaten van de vierde naar de laatste plaats op de ranglijst.

Uitslagen
De Horntreffers  Taverbo-Sabo 4 6-4
Taverbo-Sabo 1 Taverbo-Sabo 3 5-5
De Dommel  Rotsvast 4-6
De Firma Fotografie Grand Café Rembrandt 8-2
Standenlijst
1. De Firma Fotografie 40-21
2. Taverbo Sabo 3 30-19
3. De Horntreffers 30-16
3. Rotsvast                                     30-16
5. Taverbo-Sabo 1  30-15
6. De Dommel 30-14
6. Grand Café Rembrandt 30-14
8. Taverbo-Sabo 4 30-13
9. Taverbo-Sabo 2 30-dec
Programma van volgende week
De Dommel Taverbo-Sabo 1
De Firma Fotografie   De Horntreffers 
Rotsvast Taverbo-Sabo 4


Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


16-10-2017
 
 
BRTC tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)