Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

In de BRTC winnen De Horntreffers ook van Taverbo-Sabo 1

In de BRTC winnen De Horntreffers ook van Taverbo-Sabo 1 en verslaan daarmee tweede concurrent op rij in de race om het kampioenschap. Taverbo-Sabo 4 na duidelijke zege op De Firma Fotografie naar tweede plaats. Taverbo-Sabo 3 moet genoegen nemen met gelijkspel tegen Grand Café Rembrandt. Taverbo-Sabo 2 wint voor de tweede keer dit seizoen. Rotsvast mist door de nederlaag tegen Taverbo-Sabo 2 een plaats in de top drie.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie
) was er gisteren weer volop spanning in diverse wedstrijden. De eerste helft van het seizoen is bijna voorbij en de strijd om de bovenste posities is nog lang niet beslist. Koploper De Horntreffers moest het opnemen tegen Taverbo-Sabo 1 dat al twee jaar geen titel behaalde. Maar aanvoerder Wim van Aarle en Ad en Hans van Weert lieten in een lange en zeer spannende wedstrijd zien dat De Horntreffers op dit moment het sterkste team is. Wim won zelf zeer verrassend maar gedecideerd in drie games van Ronald van Dael en ook Frans van Dun moest het punt aan Wim van Aarle laten. Ad en Hans van Weert wonnen ook ieder twee enkelspelen en samen ook het dubbelspel van Hans van Haaren en Ronald van Dael. Hans van Haaren wist wel van Wim van Aarle te winnen en Ronald van Dael won van Ad en Hans van Weert maar Frans van Dun kon deze avond geen punten scoren voor Taverbo-Sabo 1 waardoor er uiteindelijk een 6-4 zege op het wedstrijdformulier kwam in het voordeel van De Horntreffers die daardoor hun positie aan de kop van de ranglijst weer verstevigden.

Nummer twee op deze ranglijst Taverbo-Sabo 3 nam het op tegen Grand Café Rembrandt zonder aanvoerder Henk IJsseldijk maar Dave van Wijck was meer dan een volwaardig vervanger voor hem want Dave bleef deze avond ongeslagen. Hij gaf in het enkelspel geen enkele game af en samen met Uschi Meeuwis was hij in het dubbelspel ook in drie games te sterk voor het duo van Grand Café Rembrandt. Uschi Meeuwis scoorde ook nog een keer in het enkelspel maar Eline Hermans kon geen punten aan het totaal voor haar team toevoegen. Voor Grand Café Rembrandt scoorden Arnold van der Heijde en Ad Brekelmans elk tweemaal en Gerrie Hoenselaars moest genoegen nemen met de winst op Eline Hermans. Hierdoor kwam de einduitslag op 5-5 waardoor Taverbo-Sabo 3 weer een puntje in moest leveren ten opzichte van de koploper De Horntreffers en zag ook het team van Taverbo-Sabo voorbij komen.

Taverbo-Sabo 4 speelde namelijk een zeer sterke wedstrijd zij het dat het in enkele partijen pas in de vijfde en beslissende game in hun voordeel uitviel. Henk van de Laak van De Firma Fotografie was tweemaal dicht bij de overwinning maar moest het in de vijfde game afleggen tegen Mari Smits en Toon van Geel. Aangezien ook Peter de Rooij te sterk voor hem was en Nick van de Laak ook geen punten kon scoren moest het alleen van Stef Schellekens komen voor team De Firma Fotografie.
Stef won van Toon van Geel en Mari Smits maar leverde het punt tegen Peter de Rooij in en samen met Henk van de Laak verloor hij ook het dubbelspel en bleef het bij deze twee punten. Peter de Rooij was dus deze avond de grote man voor zijn team Taverbo-Sabo 4 dat door deze zege opklom naar de tweede plaats. Einduitslag 8-2 in het voordeel van Taverbo-Sabo 4.

Taverbo-Sabo 2 nam revanche op de 8-2 nederlaag tegen Taverbo-Sabo 4 vorige week door met 6-4 te winnen van Rotsvast. Joop van Eijk en Lothar Groth wonnen elk twee enkelspelen en Joop was met Hans Fonken goed voor winst in het dubbelspel. Erik van der Schoot won weer alle drie zijn wedstrijden voor zijn team Rotsvast maar Bart Theeuwes kon er alleen een punt aan toevoegen door zijn enkelspel van Hans Fonken te winnen. Hans won wel van Dinie van den Nieuwenhuizen die ook nog de punten bij Joop en Lothar in moest leveren. Hierdoor wist Taverbo-Sabo 2 pas voor de tweede keer dit seizoen een wedstrijd in winst om te zetten. Einduitslag 6-4 in het voordeel van

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


 
 
 
 
 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)