Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RBW Najaar 2017
 

 

RBW Najaar 2017

In Oss werd afgelopen zondag 19 november de tweede ronde gespeeld in de najaar-competitie van de RBW.Aan de RBW doen 11 teams mee van de verenigingen NTTV uit Nuland(1), OTTC uit Oss(2), Taverbo-Sabo uit Boxtel(1), TTCV uit Veghel(2), TTV Best(1), TTV De Kruiskamp 81 uit Den Bosch(3) en TTV Schijndel(1) die op drie zondagen in een elf-kamp spelen om het kampioenschap van de regio voor welpen en de junioren die niet deelnemen aan de competitie van de NTTB maar wel wedstrijden willen spelen.

Er wordt gespeeld in wedstrijden met het ‘best of three’-systeem waarbij alle games die gespeeld worden een punt opleveren voor de winnaar van die game.
Voor Taverbo-Sabo spelen Niels Geerts en Sawan Mooren die na de eerste speeldag op de vierde plaats stonden.
Op de tweede speeldag stonden vier wedstrijden op het programma.

De eerste wedstrijd was tegen een van de drie koplopers OTTC 1 en al snel bleek dat deze tegenstander te sterk voor Sawan en Niels was. Alleen Niels wist 1 punt te scoren. Ook TTV Best was een maat te groot maar hier konden Niels en Sawan drie punten binnenhalen. De derde wedstrijd was tegen de grote favoriet voor het kampioenschap TTV Kruiskamp 81 1. Het werd een 10-0 nederlaag maar Niels was met twee keer 11-9 dicht bij de winst. Voor Sawan was tegen deze tegenstander ook geen puntenwinst weggelegd. De laatste partij van de dag ging tegen TTV Schijndel en wist Niels een partij met 2-0 te winnen en haalde met Sawan ook een punt in het dubbelspel en hij haalde ook nog twee punten in zijn twee enkelspelen en daarmee scoorden Niels en Sawan 5 punten in deze wedstrijd die wel door TTV Schijndel met 8-5 werd gewonnen.

Standenlijst na de tweede speeldag

 1. OTTC 1                                                62 PUNTEN
 2. TTV DE KRUISKAMP 82 1             58 PUNTEN       
 3. TTV DE KRUISKAMP 81 2             51 PUNTEN
 4. TTCV 1                                              48 PUNTEN
 5. OTTC 2                                              40 PUNTEN
 6. TTV SCHIJNDEL                            37 PUNTEN
 7. TTV BEST                                         32 PUNTEN
 8. TAVERBO-SABO                            28 PUNTEN
 9. TTCV 2                                             14 PUNTEN
 10. NTTV                                                 9 PUNTEN
 11. TTV DE KRUISKAMP 3                 7 PUNTEN

 

De derde speeldag wordt gespeeld in de zaal van Taverbo-Sabo aan de Voetboog in Boxtel op zondag 10 december 2017 en begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur waarna ook de prijsuitreiking plaats zal vinden. Iedereen is van harte welkom.

 

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


19-11-2017
 
 
RBW Najaar 2017
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)