Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RBW Competitie Voorjaar 2018
 

 

RBW Competitie Voorjaar 2018

In Oss werd zondag 25 maart in de speelzaal van OTTC de derde speeldag afgewerkt in de voorjaar-competitie van de RBW.Aan de RBW doen 11 teams van de verenigingen NTTV uit Nuland, OTTC uit Oss, Taverbo-Sabo uit Boxtel, TTCV uit Veghel, TTV De Kruiskamp 81 uit Den Bosch mee en die spelen op vier zondagen in een vijfkamp bij de junioren en een zeskamp bij de aspiranten/welpen pelen om het kampioenschap van de regio voor die junioren en aspirant/welpen die niet deelnemen aan de competitie van de NTTB maar wel wedstrijden willen spelen. Er zijn aparte prijzen te winnen voor Junioren en Aspirant/Welpen. Er wordt gespeeld in wedstrijden met het ‘best of five-systeem waarbij alle games die gespeeld worden een punt opleveren voor de winnaar van die game.

Bij de junioren moest het team van De Kruiskamp 81- 1 twee wedstrijden inhalen vanwege afwezigheid op de tweede speeldag. Er werd gewonnen van OTTC 2 met 11- 6 maar tegen het eerste team van OTTC werd nipt verloren met 11-9. OTTC 1 stelde duidelijk hun kandidatuur voor de eindoverwinning door ook nog met 7-4 te winnen van OTTC 2 en met 8-5 van TTCV 1.
Ook het team van De Kruiskamp 81-1 maakt nog kans hierop door ook hun drie wedstrijden van deze speelronde in winst om te zetten. Het team OTTC 2 lijkt uitgeschakeld voor de titel met een achterstand van 11 punten op de koploper. TTCV 1 en TTCV 2 speelden in hun onderlinge wedstrijd om de onderste plaats en dit viel in het voordeel uit voor TTCV 1 door met 6-4 te winnen.

In de zeskamp van de aspirant/welpen speelde op de derde speeldag koploper Taverbo-Sabo weer drie sterke partijen door van NTTV 2, Kruiskamp 81-2 en TTCV 4 te winnen en daardoor aan de leiding te blijven maar omdat NTTV 1 in deze speelronde meer gamepunten wisten te scoren in hun drie gespeelde wedstrijden werd de voorsprong twee punten kleiner. TTCV 3 won van TTCV 4 met 10-0 en blijft daardoor op de derde plaats. Het combinatieteam van NTTV en De Kruiskamp (NTTV 2) en Kruiskamp 81-2 delen de vierde plaats maar de onderlinge partij werd door NTTV 2 gewonnen en hierover valt op de laatste speeldag de beslissing in hun tweede onderlinge partij. Het jonge team TTCV 4 wist tot nu toe 7 punten te scoren maar wel is te zien dat ook zij vordering in hun spel maken.

Voor Taverbo-Sabo spelen Sawan Mooren en Niels Geerts mee en zij vormen sinds de najaar competitie van het vorig jaar een sterk team waarvan de vooruitgang in hun spel en de samenwerking in het dubbelspel steeds beter is te merken. Hopelijk kunnen zij dit volhouden.
Ook op de derde speeldag wonnen zij hun drie  gespeelde wedstrijden en blijven nog steeds aan de leiding in de standenlijst van de aspirant/welpen.
Op de laatste speeldag moet de beslissing over deze eindoverwinning vallen. Als in de onderlinge wedstrijd tegen NTTV 1 wordt gewonnen is de kans groot op de winst voor Sawan en Niels.

Stand Junioren                                                              Stand Aspiranten/Welpen
1 OTTC 1                70 Punten                                      1 Taverbo-Sabo                 79 Punten
2 Kruiskamp 81-1 63 Punten                                      2 NTTV 1                             76 Punten
3 OTTC 2                 59 Punten                                     3 TTCV 3                              60 Punten
4 TTCV 1                  48 Punten                                    4 NTTV 2                             42 Punten
5 TTCV 2                   8 Punten                                      5 Kruiskamp 81-2             42 Punten
6 TTCV 4                   7 Punten

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


25-03-2018
 
 
RBW Competitie Voorjaar 2018
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)