Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RBW Najaar 2017
 

 

Spannende strijd RBW Najaar 2017

In Boxtel werd afgelopen zondag 10 december de derde en laatste ronde gespeeld in de najaar-competitie van de RBW. Aan de RBW doen 11 teams mee van de verenigingen NTTV uit Nuland(1), OTTC uit Oss(2), Taverbo-Sabo uit Boxtel(1), TTCV uit Veghel(2), TTV Best(1), TTV De Kruiskamp 81 uit Den Bosch(3) en TTV Schijndel(1) die op drie zondagen in een elf-kamp spelen om het kampioenschap van de regio voor welpen en de junioren die niet deelnemen aan de competitie van de NTTB maar wel wedstrijden willen spelen. Er zijn wel aparte prijzen te winnen voor Junioren en Welpen omdat aan het eind voor beiden een afzonderlijke eindstand wordt opgemaakt.

Er wordt gespeeld in wedstrijden met het ‘best of three’-systeem waarbij alle games die gespeeld worden een punt opleveren voor de winnaar van die game.
Voor Taverbo-Sabo spelen Niels Geerts en Sawan Mooren die na de tweede speeldag op de achtste plaats stonden.

Niels en Sawan moesten nog drie wedstrijden spelen in deze laatste ronde. De eerste wedstrijd ging tegen het onderaan staande team van TTV Kruiskamp 81 3. Het werd een moeizame maar zeer verdiende overwinning. Sawan won zijn twee enkelspelen maar Niels kon zijn wedstrijden niet in winst omzetten. Wel won Niels samen met Sawan het dubbelspel en kwam er een 6-5 overwinning op het wedstrijdformulier. De laatste twee partijen gingen tegen het uiteindelijk op de tweede en vierde plaats geëindigde teams van TTV De Kruiskamp 2 en OTTC 2. In beide wedstrijden konden Sawan en Niels geen enkele game naar zich toe trekken en werd de eindstand in beide wedstrijden
10 -0 voor de tegenstanders.

Niels en Sawan eindigden in de algemene standenlijst van Junioren en Welpen op de negende plaats maar dat was wel voldoende om de tweede plaats in de eindrangschikking van de Welpen op te eisen. Het werd een nipte tweede plaats omdat het verschil met nummer 1 TTCV 2 slechts één gamepunt betrof.

Eindstand algemeen RBW Najaar 2017                                    Welpen

 1. ttv de kruiskamp 81 1         93 punten                           1. ttcv 2
 2. ottc 1                                      83 punten                            2. taverbo sabo
 3. ttv de kruiskamp 81 2        82 punten                            3. nttv
 4. ottc 2                                      80 punten                           4 ttv de kruiskamp 81 3
 5. ttcv 1                                      72 punten
 6. ttv schijndel                          52 punten
 7. ttv best                                  45 punten
 8. ttcv 2                                      35 punten
 9. taverbo sabo                       34 punten
 10. nttv                                         32 punten
 11. ttv de kruiskamp 3             17 punten

 

Ad Brekelmans 
 
 
 
 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)