Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo–Sabo 1
 

 

Taverbo–Sabo 1 lijkt aan te haken voor het kampioenschap

Bij wijze van uitzondering speelde Taverbo–Sabo 1 de uitwedstrijd tegen Slagvaardig op een vrijdagavond. Vanwege personele problemen op de zaterdag bij Taverbo waren de gastheren uit Rhenen zo vriendelijk geweest de wedstrijd naar de vrijdag te verplaatsen. De thuisploeg Slagvaardig speelde met hetzelfde team als in de eerste ontmoeting met Taverbo bestaande uit Remco van Domburg, Rik de Boer en Joep de Boer. Voor Taverbo speelden Michel Sperling, Marlotte Staps en Amber van de Velde.

De eerste drie wedstrijden gingen overtuigend naar Taverbo, waarbij Staps nog haar handen vol had aan Slagvaardig kopman Rik de Boer, maar uiteindelijk met 5-11 in de vijfde game zegevierde. Sperling en van de Velde wonnen hun eerste wedstrijd zonder game verlies. Daarna was het de beurt aan Slagvaardig om iets terug te doen. De dubbel werd met 11-9 in de vijfde game beslist in het voordeel van de thuisclub. En ook Rik de Boer wist in zijn wedstrijd tegen Sperling in de beslissende game met minimaal verschil de winst naar zich toe te trekken. Hier bleef het wel bij, want alle volgende wedstrijden werden in het voordeel van Taverbo beslist. Joep de Boer maakte het zowel Staps als Sperling nog wel lastig, maar wist zijn goede spel uiteindelijk niet in winst om te zetten. Al met al een klinkende overwinning voor Taverbo–Sabo 1 die nu echt lijkt aan te haken voor het kampioenschap. 
                                                                                                                                           

Auteur: Michel Sperling
Meer tafeltennis nieuws >>>>


03-11-2017
 
 
Taverbo–Sabo 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)